Bedava SMS (Çalışıyor)
-
banada gelmedi kod, sona kalan dona mı kaldı ne...
-
ee indirdim kurdum!..kullanmak için illa yahoo uyeliğimi gerek..karmakarışık bişi bu!..biri acıklasın
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Günlük 5 limiti vardı bu meretin fakat limitiniz dolduğunda modeme res çekin kaldığıonız yerden devam edin o zamanda 50'ye kadar sms atabiliyorsunuz fakat sonra dll çakıyo pc'ye onu halletmek içinde beleş sms hakkında açıklama die bi konu açmıştım sanırım adamlar servisi yeniden aktif etti bakalım bi ara denerim dll'yi kaldırınca hala sms atarsa sınırısz olur :)
-----------------------------niko hacı widget i update yaptılar farklı artık numaran la üye oluyorsun 5 hakkın mıne var bittiği zaman 24 saat sonra
-----------------------------
w.a.k kesin çakmış ipneler o zmaan. -
kod falan abanada gelmedi wallaha....
-
banada gelmedi hala kod
-
yine çaktılar sanırım..TR deki tellere aktivasyon göndermio çakallar :) ..bi ara ip den engel çaktılar şimdi de gsm den tube tube :)
-
:D şansımı skim aq. Yıllardır böyle şeyere pek bi ilgim olmuştur. puştluk ve tokatçılığa :D daha demin kemal sunalın tokatçı filmini izledim :D ayrıca cep telefonu ile ilgili puştlukları [bedava sms, no gizleme vs] çok seviyorum. ama buna yetişemedik. neyse yine bişeler çıkar umarım...
-
arkadaslar berki şimdi kontörünüz gitmeye bilir ama sonra baslıyor almaya ben yaşadım oyuzden hiçbir servise uye olmuyorum
-
yok baba yaaa.... 3-5 kontr önemli değilde... ben vodafone den beleş atıyorum.. ama sadece vodafona.. ama isterdimki her hatta atabilelim...