Bedava SMS Gönderme Programı
-
DevilRullz bunu yazdıSms bomber varda call bomber gibi birşey var mı? Sürekli arayıp duracak?
coşkun diye bi program vardı seneler önce :D
-
noname bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıSms bomber varda call bomber gibi birşey var mı? Sürekli arayıp duracak?
Öyle birşey hatırlıyorum ama şimdiye kalmamıştır tabi. Böyle telefon ile ilgili programları bir çatı altında toplasak güzel olur aslında. -
DevilRullz bunu yazdınoname bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıSms bomber varda call bomber gibi birşey var mı? Sürekli arayıp duracak?
Öyle birşey hatırlıyorum ama şimdiye kalmamıştır tabi. Böyle telefon ile ilgili programları bir çatı altında toplasak güzel olur aslında.google ile yapabilirsin sanırım bunu.
-
baristbt bunu yazdıDevilRullz bunu yazdınoname bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıSms bomber varda call bomber gibi birşey var mı? Sürekli arayıp duracak?
Öyle birşey hatırlıyorum ama şimdiye kalmamıştır tabi. Böyle telefon ile ilgili programları bir çatı altında toplasak güzel olur aslında.google ile yapabilirsin sanırım bunu.
Google ile yapabilirmişim. -
DevilRullz bunu yazdıbaristbt bunu yazdıDevilRullz bunu yazdınoname bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıSms bomber varda call bomber gibi birşey var mı? Sürekli arayıp duracak?
Google ile yapabilirmişim.Google ile yapabilirmişsin
noname tarafından 14/Tem/14 01:17 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilRullz bunu yazdıbaristbt bunu yazdıDevilRullz bunu yazdınoname bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıSms bomber varda call bomber gibi birşey var mı? Sürekli arayıp duracak?
Google ile yapabilirmişim.google numara doğrulama , google hangouts , google voice vs. demek istemiştim , bunlarla mümkün.
-
Mesela gıcık olduğumuz birine 24 saat içinde her yarım saat içinde bir mesaj çekecek (ama farklı numaralardan yoksa çöpe gönderir) bi program var mı, adama 6 ay boyunca her yarım saatte bir mesaj gidecek.
-
glaurung bunu yazdı
Mesela gıcık olduğumuz birine 24 saat içinde her yarım saat içinde bir mesaj çekecek (ama farklı numaralardan yoksa çöpe gönderir) bi program var mı, adama 6 ay boyunca her yarım saatte bir mesaj gidecek.
6 ay mı ? Vay be kine bak.