Bedava TK Aktif
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Faşistlerrrrrrrrrrrrr
-----------------------------hahahah :D
ilk bu siteden girmeye calisin olcakmi hele..
http://hidemyass.com/
proxy ile giremeyen, ama tk domain isteyen olursa söyleyin ben reglerim sizler icin.. reglendikten sonra konfigurasyonu türk iplerden yapiliyorsa yardim edebilirim sorun degil...
-
yanlis alinti :S edit.
-
an itibariyle bedava domain aldim arkadaslarin dedigi gibi Tr ip lerinden para isteniyor. pm den istedigi domaini ve mailini gönderene yardimci olabilirim elimden geldigince
-
ağalar bana yardım edin. ben alamadım. maliacikgoz adıma alınırsa çok sevinirim... tr deki hostlarda çalışırsa çok çook makbule geçer...
mail adresim ve msn: maliacikgoz[a]msn.com
-
Arkadaş demiş 3 ay sonra para istiyolar....Eger para istemiceklerse cyberghost vpn calıstırıp alayım :)
-
pikacu
mailini kabul etmiyo baska bi mail adresin varsa (hotmail) yazarsan yardimci olurum
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaş demiş 3 ay sonra para istiyolar....Eger para istemiceklerse cyberghost vpn calıstırıp alayım :)
-----------------------------hocam free domain kismindaki aciklamada para felan yazmiyor, sadece 90günde en az 25 ziyaretcin olmali diyor..
belki 3 ay sonra bu ziyaretci sayisina ulasmayanlardan para istiyordur uzatmak icin :/
-
bu arada arkadaşlar bedava hosting isterseniz awardspace.com dan bulabalirsiniz tk uzantısını 3 aylığına veriyorlar ama co.cc uzantıları 1 yıllığına alabilmektesiniz bilginize (co.cc de ücretsizdir..) ben ikisinide kullanıyorum şuanda bedava bir biçimde :))
-
alabildiniz mi?
-
evet aldım şuanda php denemelerimde kullanıyorum verebilirim ama pm le çünkü dediğim gibi ekleme silme gibi denemeler yaptığım bi halde kötü amaçlarla kullanılmasın kontrol falan yapmıtımadım henüz