folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bedava Yurtiçi Yurtdışı Aramalar Yapın Hemde Ev Telefonunuzla

Bedava Yurtiçi Yurtdışı Aramalar Yapın Hemde Ev Telefonunuzla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Buyrun hocalar
    Mükemmel bir voip servisi skype gibi ama değil, internette sürekli dolaşan sabit telefonları bilgisayardan bedava arayın gibi o da değil. nonoh mükemmel bir servis. sanırım 1 dakikalık ücretsiz görüşme süresi veriyor ama lazım değil 10£ alacağınız bir hesapla tam 120 gün boyunca türkiye ve 30-40 ı aşkın ülkeyle bedavaya konuşabiliyorsunuz.
    nonoh skype gibi değil demiştik niye değil? öncelikle bir program yüklemeniz gerekmiyor site üzerinden konuşma yapıyorsunuz...
    Ama bu yavaş değil mi yavaş olursa agzini kirarim.
    Kesinlikle değil sistem şöyle işliyor... nonoh ta arama yapmadan önce kendi ev telefonunuzu ve aramak istediğiniz sabit veya cep telefonunu giriyorsunuz. o da ne? evinizin telefonu çalmaya başlıyor siz telefonu açar açmaz aramak istediğin telefonun çalma sesini duyuyorsunuz ve istediğiniz kadar bedava konuşabiliyorsunuz... hemde 120 gün boyunca mükemmel bir kaliteyle ben aldım memnunum.
    http://www.nonoh.net
    Edit: Ayrıca bu servisi alır almaz tanesi türkiye için 0,05 £ sms kazanıyorsunuz. 10£ kredi alabildiğinize göre nonoh.net ten 200 sms i de bedavaya getirmiş oluyorsunuz. ve 120 bedava arama özelliğini 3 ay boyunca tüm türkiye ve diğer ülkelerle kullanabiliyorsunuz. gerçekten bana bir devrim gibi geldi.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    iyi hoş da hocam, kitlelere reklam yaparmış gibi değil de , bize yani müritlere anlatırmış gibi yazsaydın şu özelliklerini. ozaman 10euro verecem bi yamuk olmasın ? endişesine kapılabilitemiz azalırdı ?

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Şimdi olay şudur hoca haklısın.
    Aynı yazıyı bir sözlükte yazdım... orda kurallar daha değişik olduğu için kitlelere hitab eder gibi göründü. yazı benim.
    ben kullanıyorum paypal la yaptım ödemeyi memnunum
    güvenebilirsin hoca.
    Ayrıca bedava görüşme işlemediyse nonohta
    www.jajah.com da var böyle servis zaten rakipler...

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bi ara voip raider die bi prog. vardı.

internet üzereinden ücretsiz konuşuyorduk..  varmı şu an bildiniz böle

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Yalnız buda böyle hoca yani istersen mikrofona felan ihtiyaç duymadan ev telefonundan bedavaya konuşuyorsun (sistem evi arıyor) istersen programını indirip bilgisayarından arıyorsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

konuyu aç hoca bööle çarsaf gibi ser mümkünse kimse kimseyi bedavaya görüştürmez kanımca hem niye ev telefonumuz çalıyo nasıl oluyo bu bize girebilitesi var mı?

büdüt:Konuyu açmışın gibi bişe sorayım ozman peki cep telefonumuzu versek cebimiz çalıyo mu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

yurt dışında cep aranabilior mu ? eger öyleyse alarım amk :C

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Milk-i_Beka bunu yazdı:
    -----------------------------
    konuyu aç hoca bööle çarsaf gibi ser mümkünse kimse kimseyi bedavaya görüştürmez kanımca hem niye ev telefonumuz çalıyo nasıl oluyo bu bize girebilitesi var mı?
    Niye sana girsin hoca başka ülkelerde telefon ücretlerini bi düşünsene adam sistemi kuruyor. çok ucuza görüştürme yapabilen bi yeri. örneğin 0,0001 gibi çok ucuz bir miktar bunun belli bir miktarını bedava görüşmelere ayırıyor cep telefonu + mesaj gibi olayların muhabbeti zaten paralı bunlardan da kazanç sağlıyor ayrıca senin telefonun niye çalıyor dersen o da mikrofon zorunluğunu internet hızını geçiştirmek için. sistem ilk seni arıyor ve karşı tarafı bağlıyor aynı yöntemlerle.
    ulan herşey bit kemiği aramayın :D
    Edit bazı ülkelerde yurtdışı cepte aranıyor.
    http://www.nonoh.net/en/rates.html fiyat listesi bu hoca çoğu ülke free bazı ülkelerde cep telefonlarıda free

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    yok hoca şimdi ev teli değilde benim cebi arayıp sonra karşıdakini bağlasa diyorum öyle olmuyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Milk-i_Beka bunu yazdı:
    yok hoca şimdi ev teli değilde benim cebi arayıp sonra karşıdakini bağlasa diyorum öyle olmuyo
    Ha işte böyle durumlardan para kazanıyorlar. sabit telefonuda bedava diyorlar 10 euro verirsen üstünede çok iyi bir kar yapıyorlar. anladın sanırım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    okkeyy okey yeah anladım :D

Toplam Hit: 2428 Toplam Mesaj: 14