Bedelli Askerlik Hakkında Son Gelişmeler
-
Milli Savunma Bakanı'ndan ''bedelli askerlik'' açıklaması
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bedelli askerlikle ilgili bir çalışmamız yok ve olmayacak " dedi.
Hadi geçmiş olsun
Aklıma bi filmdeki şu muhabbet geldi...
http://www.youtube.com/watch?v=fRZWe5bXBxU
-
yapmak içinden gelmiyorsa o adama yaptırsan ne olurki
-
sadece bu konu için değil, herhangi bir konu için bilmem ne bakanının "öyle bir çalışma yok" demesi hiç bişeyi göstermiyo bu ülkede.. son bedelli çıkmadan önce arınç "bedelli ye dair bi çalışmamız yok" demişti 1 sene sonra bedelli çıkmıştı.. klasik nabız yoklandı, var dendi yok dendi derken kesin dille yok dendi, 1-2 seneye tekrar açılır konusu.
MaviGozluDev tarafından 08/Ara/13 21:14 tarihinde düzenlenmiştir
Edit :
- başbakan yardımcısı b.arınç 8.9.2011 de çalışma yok demiş,
- başbakan 22.11.2011 de tv de bedelli askerliği açıklamış, şartlarını sıralamış -
MaviGozluDev bunu yazdı
sadece bu konu için değil, herhangi bir konu için bilmem ne bakanının "öyle bir çalışma yok" demesi hiç bişeyi göstermiyo bu ülkede.. son bedelli çıkmadan önce arınç "bedelli ye dair bi çalışmamız yok" demişti 1 sene sonra bedelli çıkmıştı.. klasik nabız yoklandı, var dendi yok dendi derken kesin dille yok dendi, 1-2 seneye tekrar açılır konusu.
Edit :
- başbakan yardımcısı b.arınç 8.9.2011 de çalışma yok demiş,
- başbakan 22.11.2011 de tv de bedelli askerliği açıklamış, şartlarını sıralamışbaşbakan kendi ağzından seçim öncesi bedelli yok ben parası olmayanların hakkını yiyemem demişti. seçimden 2-3 ay sonra ballandıra ballandıra bedelliyi çıkardığını anlatıyordu. yani bakanları bırak adam kendi kendini bile yalanlıyor
-
şubatta normalde yolcuydum :-)
numan kurtulmuş bedelliden bahsetti ve şuan tecilliyim.
milli savunma bakanı falan hikaye.
şuan devlete gelir lazım ve nisanda kısmetse askerliği ziraat bankası şubesinde yapıcam.
vatan millet sakarya geçmiş olsun şimdiden ...
-
Şimdi Tekrar Gündeme Geldi.
Kaynak: Ensonhaber

Haber sitesinde yorumları okuyorumda...
İçler acısı. Ne kadar çok asker kaçağı varmış abi. GBT ye takılacam diye işe gitmeyen bile varmış.
-
Bu kadar önemli bir konu, bu kadar basit cevaplandırılır mı arkadaş.
"Bedelli askerlikle ilgili bir çalışmamız yok ve olmayacak "
Yuhhh yaf bende mal gibi bekliyordum yaş maş indirirler birşey yaparlar diye. Değil yaş adamlar bedelli yok diyorlar.
tahref156 tarafından 24/Oca/14 15:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Askerlik dışardan görüldüğü gibi vatan koruması olsa can feda öyle askerliğe..
Ama gidenler iyi bilir, astsubay orosbu çocuklarına (aralarındaki 1 milyonda 1 istisnalar hariç) kölelikten başka birşey değildir askerlik..
-
CEO bunu yazdı
Askerlik dışardan görüldüğü gibi vatan koruması olsa can feda öyle askerliğe..
Ama gidenler iyi bilir, astsubay orosbu çocuklarına (aralarındaki 1 milyonda 1 istisnalar hariç) kölelikten başka birşey değildir askerlik..
+++++++++23523523
eziyet olsun diye yaprak toplatmalar
otlaru ucundan yolun çıktığında birdaha yolacaksınız demeler
ibnelik olsun diye pet bardağı git yıka getir demeler
şarjörsüz gece 3 te yağmurda buzda çamurda nöbette süründürmeler
bunların hepsini yaşadım.
nekadar askere eziyet eden üst varsa anasının amına belediye dozeriyle lastik kaydırarak gireyim.
-
o haber çıktığında yorum atmıştım.
yorumuma bakarsanız ileri görüşlü bi beyfendi olduğumu anlarsınız.
bu hükümet bişeyi yapmayacağız diyorsa bilin 5-6 ay sonra gerçekleşecek demektir.
-
arkadaşlar var mı bir gelişme? konu hala muallakta gibi