folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bedelli Askerlik Sevk Tarihi Ve Teslim Olma Tarihi Hk.

Bedelli Askerlik Sevk Tarihi Ve Teslim Olma Tarihi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Hocam bedelli askerliği 7/24 aralıksız yazıcılık yaparak bitirmiş biri olarak ben sana söyleyim. Öncelikle evrak alma başlangıç tarihine geldiysen sevk belgeni hemen al. Nizamiyeden girerken sevk belgene yazdıkları tarih senin giriş tarihindir, sevk tarihinde giriş yapmana gerek yok. Teslim tarihinde giriş yapman gerekiyor. Zaten nizamiyede belgene atılan tarihe göre sisteme girişini yapacaklar. Erken girersen fazla askerlik yaparsın, geç girersende arkadaşların terhis olurken geç geldiğin gün sayısı kadar askerlik yaparsın, sonra terhis belgeni alır çıkarsın. Bizde 6 kişi iki günlük yol izinlerinin olmasına rağmen bizden iki gün erken başladı ve bizimle birlikte terhis oldu. Sınav için izin verirler, bu durumu bir veya iki gün önce komutanına belirt. Dilekçeni yazarsın saatleriyle birlikte, sınav gününden bir gün önce komutan iznini onaylatır. Sen de sınav günü izin belgenle sorunsuz bir şekilde çıkarsın.

kut tarafından 09/Kas/19 00:20 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

Sevkler cumartesi basliyor, yol izni 1 gun olanlar p.tesi, 2 gun olanlar sali katiliyor. Ayrica yol izni disinda gec geldigin sure kadar uzar askerlik. Sinavinda basarilar.

herlocksholmes tarafından 09/Kas/19 00:33 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hocalar selam 

sevk tarihim 21/12

katılcağı tarih 23/12 

olarak yazıyor yol süresi 1 gün vermişler

en geç 23ü pazartesi katılıyorum değil mi?

birde ben askerlik şubesine gitmedim sevk belgesini e devletten indirdim print ettim. askerlik şubesine uğramamı gerektirecek bir şey var mı?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Beyler Konya il jandarma var mi? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Ocak ayı Amasya var mı ? 

Bazı sebeblerden ötürü 3-4 gün geç katılmam gerekiyor. Hastane raporlarını teslim olduğumda vereceğim sıkıntı yaparlar mı ?

Son celp dönemi Ocak olduğu için birde geç çıkarırlarsa uzun dönemler ile mi takılıcaz ? :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

İskenderun’a giden varmı 

le le le sakine