Bedeva Televizyon (Kanal) Sahibi Olmak İstermisiniz
-
kucucuk bunu yazdı:
-----------------------------hocam kameramızdan canlı yayın yapamıyoruz galiba bu sitede yapabildiğimiz biryer biliyormusun ? işyerindeki motorlu kamerayı aksam acık bırakırım evden girer bakarım güvenlik kamerası gibi sağa solada motoru hareket ettirmek icin pcye bağlanmam lazım :S radmin gibi bişeyle onuda çözücem inş ...
-----------------------------
hocam benim işyerimin birinde vardı bir dns kayıt sitesi vardı ismi aklımda değil sana pm ile atarım adresini ordan yıllık aylık kayıt yaptırıyosun yıllık 25 dolardı yanılmıyorsam ve sana http://istediğin bir isim.nu gibi alan ve şifre veriyorexplorere dünyanın neresinden girersen gir camın olduğu yeri canlı izleyebiliyorsun sesleri duyabiliyor sağa sola cevirebiliyorsun
ben dns kayıt adresini bulup sana pm ile atarım istersen
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------RedMILITAN bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------illede bir ileti yazım diyede mallık yapmanın alemi yok bence dimi işine yararsa alırsın almassa gecersin moron ca bi bişey yazmanın alemi yok dimi
hoca tamamda sende reklam/pazarlama yaparmış gibi açıklama yapmışsın veya c/p yapmışsın bilemiyorum. site ingilizce diyorsun.ne işe yarar ne gibi faydası olur ne yapabiliriz ? herhangi bir açıklama yapmamışsın. bedava kanal sahibi olmak istermisiniz? evet isteriz. nasıl olacak uydudan yayın yapabilecekmiyiz.? tv kanalı okadar kolay mı kuruluyo ? bildiğimiz tv kanalları gibi mi?
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------Kendime ait bir televizyon kanalim olsun, canli yayin yapayim, canli baglantilar kurayim, ve istedigim klibi yayinlayayim ister misiniz? Üstelik kendinize, yani kanaliniza ait Chat'i bile var. Kurun kanalinizi internet üzerinden dünyaya ulasin. Buyrun Iste size firsat. mongulus.com kendi televizyon kanalinizi kurmaniza olanak veriyor.
- Birinci adim buraya tiklayin.
- Ikinci adim sag üst kösede ki "Sign Up and Launch a Channel" tiklayin. Ve kaydinizi yapin.
Ingilizce biliyorsaniz isiniz cok basit. Bilmiyorsaniz, bir bilenle yapa bilirsiniz. Herkesin bir internet televizyonu olsun.
-----------------------------mantiklica okundugunda, sordugun sorulara cevap bulabilirsin.
ozaman konu başlığını "Bedeva televizyon (kanal) sahibi olmak istermisiniz" değilde mesela internet üzerinden tv kanalı sahibi olun vs. vs. gibi bişey olarak değiştir hoca. ben öyle anladım. mantığımda gayet yerinde ;)
-----------------------------ne yani sen sadece başlığa bakarak mı cevap yazıyosun ? içeriğe niye yazıyolar o zaman. sadece başlık olsun sitede.
tartışma yapılamayacak konuda bile çok güzel tartışma çıkarıyorsunuz helal olsun yani.
@Qin, teşekkürler konu için ;)