Beğen..
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
kartalkethuda bunu yazdı:
burada bunu beğenmeleri amin arkadaşım Allah acil şifa versin polise ve eşine anlamında. bunu beğenmelerinde ne sakınca varki?
aynen öyle. takılacak ne var ben de anlamadım ?
-----------------------------Yani bir vefat haberi olsa onu da beğeniriz allah rahmet eylesin anlamında diyorsunuz yani ?
kendi adıma konusayım, bu tür haberler geldiginde ilgilenmem, yani begen butonuna tıklamam, kafama eserse bi not bırakırım o kadar.
senin düsüncen; polis ve esi yaralanmıs, begenenler arasında iki tane polis var, bu iki polis onların yaralanmıs olmasına sevinip bunu begeniyor ? kendi savundugun dusunceye sen kendin inanıyor musun gercekten ?
/ Allah acil sifa ve sabır versin yazıyor cümlenin devamında. abartılacak bir sey yok.
-
ben sana sonuna kadar katılıyorum hocam..
Adam yazmış "Annem öldü"
altta bilmem kim bunu beğendi..NE lan bu madem bu kadar dolu hayatın var girme kardeşim face beğenme altına iki kelime yazı yazmaktan bu kadar acizmisin lavuk..
-
@andrei hocam şuursuzca beğenmekten dert yanıyorum.polis bile ne olduğuna bakmamış.
-
konu kirliliği saçmalıkk
-
hele bi soluklan be hacı boşver neleri kafana takıyorsun.
-
Le6aL bunu yazdı:
konu kirliliği saçmalıkk
-----------------------------Silinsin hocam o zaman sen öyle diyorsan.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
kartalkethuda bunu yazdı:
burada bunu beğenmeleri amin arkadaşım Allah acil şifa versin polise ve eşine anlamında. bunu beğenmelerinde ne sakınca varki?
aynen öyle. takılacak ne var ben de anlamadım ?
-----------------------------Yani bir vefat haberi olsa onu da beğeniriz allah rahmet eylesin anlamında diyorsunuz yani ?
-----------------------------hocam olayı sen yanlıs anlamıssın Fan sayfalarını begenıyorsak onları kotuledegımız için.Adam o sozu begenmıs nıtelıgınde yanı.Ben hiç bir kotu amac gormedım.Ölmelerini değil şifalar versin demesini beğeniyor.
-
beğenmeden yorum yapamıyorsun ki mecbure beğenecekler
-
nem kapmaya caba harcıyorsunuz resmen yaw. :s :/