Beğendiğim Bir Oyun (3D Tarayıcı Tabanlı)
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------asım çekiyorum oyunu setupu varmış kapışırız, bakalım ama beğenmem lazım :)
edit: bu ne ya, sorun bendemi yoksa millet hack mi kullanıyo? adamlar önümde ama milleti öldürüyo gibi kill yazıyo yukarda, bide kimseyi göremeden hs yiyom :(
-----------------------------bende olmuyor vurduğumu da vuranıda görüyorum lag yiyor olabilirmisin
-
hoşuma gitmeye başladı. arkadaş olarak ekle beni, schwarzseherisch nick.
birinci oldum bi elde, en düşük level ile, en fazla zarar verme ve tek elde 10 kişi öldürme falan. akıyorum öyle böyle değil. :D
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------hoşuma gitmeye başladı. arkadaş olarak ekle beni, schwarzseherisch nick.
birinci oldum bi elde, en düşük level ile, en fazla zarar verme ve tek elde 10 kişi öldürme falan. akıyorum öyle böyle değil. :D
-----------------------------bende clan kurma lisansı var kurabilirsin gelirsin klana akarız beraber de beni koaly alırsın makina bazen sorun çıkarıyor
-
oyun kastı merak ettim okula uğradığımda denicem bende de onboard var şu an beterin beteri var minecraft ekran kartını bildiğin öldürdü :D
-
3d ekran karıt gerekir hocam minecraft dan doalyı ekrna kartını mı yaktın?:D
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------3d ekran karıt gerekir hocam minecraft dan doalyı ekrna kartını mı yaktın?:D
-----------------------------evet maalesef :D
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------3d ekran karıt gerekir hocam minecraft dan doalyı ekrna kartını mı yaktın?:D
-----------------------------evet maalesef :D
-----------------------------geçmiş olsun hocam işte öyle olur bize server açmazsanız yanar öyle kartın tabiki bu sözlerim schwarzseherisch de geçerli :D