Begen,Takip Et,Paylaş,İzle Para Kazan (Ödeme Kanıtları Var)
-
Attiginiz taş urkuttugunuz kurbağaya değse bari.
-
hsyN bunu yazdı
abi haftada 1 dolar :| günlük 1 olsa belki de hiç akıl karı gelmedi bana.
hocam çok kazandırıyorum diyen kişilerden korkmanız lazım , bu sitede isterseniz gunluk 1 dolarda çıkarabilirsiniz rallye katılarak birinci olursanız gunluk 2 dolar kazanma şansınızda var ödemeler saglam site kullanımı basit ve çok yonlu nerdeyse pc başında gunluk hayatta kullandıgınız sosyal paylaşım ortamlarından tutunda reklam izlemeye kadar bir sürü seçenek var sitede pc başındaysanız eger daha fazla kazanabilirsiniz yok degilseniz gunluk en fazla 20 dk ayırarak yinede kazanabilirsiniz..
NOT : Sitede autosurf seçenegi bile var pc yi açık bırak hem alexadan trafic kazan web siten için hemde point kazan...
djmatrax tarafından 20/Mar/14 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Oooo iyi para :)
-
Mustafa bunu yazdı
Attiginiz taş urkuttugunuz kurbağaya değse bari.
Hocam buyuk oynamak istiyorsanız yatırım yapıp daha fazla kazanabilirsiniz nasılmı ?
http://ojoookazan.blogspot.com.tr/
-
Bu tip işler bana göre boş.Nette en temiz para kazanma yolu Adsense'dir.Günlük 10 liradan aşağı kazanmayan biri olarak söylüyorum.
-
Mustafa bunu yazdı
Bu tip işler bana göre boş.Nette en temiz para kazanma yolu Adsense'dir.Günlük 10 liradan aşağı kazanmayan biri olarak söylüyorum.
hocam size göre boş burdaki herkez adsense ile ugraşamayabilir bu yuzden alternatif olarak bole bişey sundum site arayuzu basit ve kullanışlı herkes busiteden kazanabilir..
-
Zengin olduk :D:D
Eyvallah hocam ama haftalık 1 dolar ayda 4-5 dolar az yahu. Daha iyi kazandıran sistemler var. Mesela: youtube + adsense.
DadasAdam tarafından 20/Mar/14 22:32 tarihinde düzenlenmiştir -
BeyinAdam bunu yazdı
Zengin olduk :D:D
Eyvallah hocam ama haftalık 1 dolar ayda 4-5 dolar az yahu. Daha iyi kazandıran sistemler var. Mesela: youtube + adsense.
Hocam paylaşın benimle bende kazanayım ozman :)
-
Onlarca multi hesap acip gunde 5 saatini versen en az 20 30 dolar kasilabilir.
-
HoLyCat bunu yazdı
Onlarca multi hesap acip gunde 5 saatini versen en az 20 30 dolar kasilabilir.
önü açık sistemin :)