Behzat Ç. - Alize
-
ben sevmedim
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------
ExpirE bunu yazdı:
bir daha dinledim yotubede benzeri çok yapılmış yok arkadaş rap müzik bir boka yaramaz. :D:D he ama adanalı diye salak bi dizi vardı ona yakışıyo :D kıro diziye kıro müziği :))))))
Konu, ne diye açılmış yorumun kel alaka, kro müziği demeden önce saygı kavramını 1 öğren, 2005 üyesisin ama gel görki toylar gibi post kasıyorsun.
Sevmiyorsan eleştirme. Eleştiriyorsanda yapıcı olsun, tüm Rap dinleyenlere kro diyorsun bu senin rap'ten 0 kademe anladığın demektir.
Anlayacak IQ yok madem, dinleyenip anlayanları tebrik et kamçılama.
Çünkü rap'ten anlaman için en basitinden kafana 100 farklı cümle sıkıştırman lazım önce o kelimeleri öğreneceksin anlamlarını nerde kullanıldıklarını sonra yorum yap şurda kötü söylemiş flow kaçırmış rhyme tutturamamış özenti yapmış falan de . Ki oda yetenek ister.
rap anlanılmaz kelıme ezberlersın cumle kurma yetenegıne sahıp olmanada gerek yoktur sacma sapan konusma rap bı muzık turu degıl sıır dınletısının hızlandırılmıs halıdır -
hipokondriyak bunu yazdı:
1-618-GR bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------bir daha dinledim yotubede benzeri çok yapılmış yok arkadaş rap müzik bir boka yaramaz. :D:D he ama adanalı diye salak bi dizi vardı ona yakışıyo :D kıro diziye kıro müziği :))))))
Konu, ne diye açılmış yorumun kel alaka, kro müziği demeden önce saygı kavramını 1 öğren, 2005 üyesisin ama gel görki toylar gibi post kasıyorsun.
Sevmiyorsan eleştirme. Eleştiriyorsanda yapıcı olsun, tüm Rap dinleyenlere kro diyorsun bu senin rap'ten 0 kademe anladığın demektir.
Çünkü rap'ten anlaman için en basitinden kafana 100 farklı cümle sıkıştırman lazım önce o kelimeleri öğreneceksin anlamlarını nerde kullanıldıklarını sonra yorum yap şurda kötü söylemiş flow kaçırmış rhyme tutturamamış özenti yapmış falan de . Ki oda yetenek ister.
rap anlanılmaz kelıme ezberlersın cumle kurma yetenegıne sahıp olmanada gerek yoktur sacma sapan konusma rap bı muzık turu degıl sıır dınletısının hızlandırılmıs halıdır
Rap sana göre müzik türü olmayabilir sana göre, bencede sen bana göre çocuksun, ama gel görki gerçek öyle olmayabilir kendi kafana göre birşeyleri değiştirmeye çalışma, bende siyaha beyaz diyeyim siyah diye birşey yok diyeyim o zaman.
Boşa kasıyorsun kendini. -
hipokondriyak bunu yazdı:
1-618-GR bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
bir daha dinledim yotubede benzeri çok yapılmış yok arkadaş rap müzik bir boka yaramaz. :D:D he ama adanalı diye salak bi dizi vardı ona yakışıyo :D kıro diziye kıro müziği :))))))
rap anlanılmaz kelıme ezberlersın cumle kurma yetenegıne sahıp olmanada gerek yoktur sacma sapan konusma rap bı muzık turu degıl sıır dınletısının hızlandırılmıs halıdır
-----------------------------Rap insanın kendisini en iyi ifade edebileceği müzik türlerinden biridir. Ama bu rezalet olmuş
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
Ama bu rezalet olmuş
----------------------------- -
hiç beğenmedim :\
pilli bebek harbi sağlam yapiyor. albümü aç sabahtan aksama kadar dinle.
-
http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=2029275259934
Bu gerçekten underground ve sağlam olmuş. Tarzını bozmazsa gerçekten diziye gideceğini düşünüyorum.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=108577575898941
Bu ise gerçekten kolpa olmuş:)
Fakattttt Pilli bebek bu işi harbi yapıyor hoca :) Behzat pilli bebek ile devam etmeli..
Dipnot: Rap ten müzik değil o bu şu diye bahseden arkadaşlar sizce müzik pop mu arabesk mi.. O yüzden geçin bu ayakları rap dibine kadar müzik ve hatta 90 lar metal dönemiydi 2000 ler rap dönemi.. Kim ne derse desin bu bi gerçek..
He ne oldu şuan rap de yavaşlamaya başladı goy goy cu şarkıcı manken salakları piayasada..
olay bu kadar basitken neden mürid kardeşinizin dinlediği müzik tarzına laf atarsınız ki?