Behzat Ç. Dönüyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    https://www.youtube.com/watch?v=M7LGIoDSi20

    Domatezci ne yapıyon lan ? Kaliteli dizinin boş muhabbeti bile sarıyor. Çünkü günlük hayattan bir sahne izlettiriyormuş gibi hissettiriyor. Bu arada gördüğüm kadarıyla 2 sene önceki iyice delirip şizofren olmuş, bağ evinde inzivaya çekilmiş Behzat yerine eski Behzat gelmiş güzel olmuş. 

    ---

    +La oğlum onları tavaya attın mı kabuğu ayrılacak ağzımıza kayış gibi gelecek la.

    -Allah Allah sanki Los Angeles'ta büyüdün amına koduğumun gurmesi.

    Çıktı mı la bu dizi :D


    İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2008
    Erkek

    Yok mu link mink 😁


    hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    güzellll 

    tam sevdiğim kıvam :D

    https://twitter.com/i/status/1578068611117236225

     


    Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

    güzellll 

    tam sevdiğim kıvam :D

    https://twitter.com/i/status/1578068611117236225

    Gereksiz barzoluk olmuş bu sefer. Markettede çok sık denk geliyor kasa sırasında. Zamlar için kasiyerlere kızıyorlar. Şikayetin varsa patronu çağırıp ona yaparsın şikayetini. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2015
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

    güzellll 

    tam sevdiğim kıvam :D

    https://twitter.com/i/status/1578068611117236225

    Gereksiz barzoluk olmuş bu sefer. Markettede çok sık denk geliyor kasa sırasında. Zamlar için kasiyerlere kızıyorlar. Şikayetin varsa patronu çağırıp ona yaparsın şikayetini. 

    Aynen Öyle.. Garibanın Garibana Yaptığını Kimse Yapmıyor Gerçekten..


    "Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Nisan/2016
    Erkek

    eskisi gibi tadı olmaz. ayrıca normal tv kanalında yayınlanmadığı sürece izlenmez

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Beyler yokmu blutv  de bir önceki sezon için link verebilecek . 


    Minimalist Değilim Tembelim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tepesir
    tepesir's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2017
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Ya zaten Emrah Serbes sadece eserin sahibi. Dizinin senaryosunu başkası yazıyordu. Sadece her 10 bölümde 1 Emrah Serbes anlaşma gereği senaristlik yapıyordu ki zaten onun senaryosunu yazdığı bölümleri direk izleyince anlıyordunuz. Kalite yoktu.

    Kaldı ki kitap ile dizide farklılıklar var.

    Tahsin: Aslında Behzat ile aynı dönemden değildir, iki devre altıdır. Behzat kendisini akademide korumuştur. Sanıldığının aksine Behzat'ı pek sevmez, pek de kollamaz. Makam hırsı ağır basar. Yer yer destek olmuşluğu vardır.

    Harun: Dizinin aksine Behzat ile yıldızı pek barışmaz. Behzat'ı sever bununla birlikte sinir olur, gücenir, darılır. Meliha ile değil ama Meliha tasvirinde biri ile evlidir. Bir oğlu vardır. oğlunu çok sever. Oğlunun eşcinsel olmasından korkar. Oğlunun adı Behzat'tır. Larissa ile olmasa da pavyonda çalışan bir kadınla karısını aldatmıştır. Düğünde takılan altınları bu kadınla yemiştir. Behzat Ç., Garun'un düğünü için kredi çekip Harun'a vermiş, zor duruma düşmüştür. Yüzük satma, Vosvos satma olayı yoktur. Harun Cevdet'i hiç dövmemiştir.

    Cevdet: gerçek bir lahana mühendisidir. Cinayetin en akıllı adamıdır demek abartı olmaz. Cevdet, Harun'un kız kardeşi ile evlenmiyor. Böyle bir ilişki kitapta yok. Heyecanlandığında kekeler. Tersi pistir. Öyle ki Harun, kendisine saçma sapan konustuğu için yegane kapışmalarında Harun'un sırtında sandalye kırıp Harun'u haklamıştır.

    Akbaba: Gerçekten "cinayet o olmuştur cinayet!" saplantılı ilişkisi kitaplarda geçmez lakin cesetten anlar. Behzat'ı mülkiye müfettişine gerçekten ötmüştür ama dizide olduğu gibi cinayetten atılma korkusuyla. yer yer "biz ne yapıyoruz, neden varız, neden yaşıyoruz" sorgularıyla Aristoteles'ten Rendekar'a, Heidegger'den Heraklitos'tan Spinoza'ya ince göndermeler yapsa da yolda olmaktan öte geçmemiştir. Sorgu odasına neredeyse hiç girmez. Lakin bir iki defa girdiğinde dizideki gibi Frankestein'a dönüsmüştür. Koku, ceset, tıbbi bilgi, ölmeden öleceği bilme, adli tıp takibi doğrudan aktarılmıştır.

    Hayalet: Akbaba ile yaşamaz. Telefon ile gerekmedikçe işi olmaz. Herkesi tanır. Her yeri bilir. Kara kuru değil, soluk benizli ve serin kanlıdır. Görev adamıdır. Aramaz, bulur. Gazeteci Ilgın dahil hiçbir gönül ilişkisi olmamıştır. Sol görüşlü olduğuna dair bir detay yok. Ailesi ile ilgili bir bilgi de yok.

    Eda: Selim ile gönül ilişkisi olmuş, nişanlanmış ve nişanları Selim tarafından bozulmuş, sonrasında izi tozuna karışmıştır. Çok sonra Harun, hanımı ile araları bozulunca kendisini arasa da artık yok hükmündedir.

    Selim: Yakışıklı, uzun saçlı, küpeli, cüsseli, Harun ile kavgalarında Harun'dan dayak yememiş, kendisine sandalye ile saldıran harun'u elleriyle aynı oranda eskitmiş ve cinayet bürodan ayrılmıştır. Ezik biri değildir, özgüvenlidir. Hayaletten falan emir almaz. İşini düzgün yapar. Kimse ile yüzgöz olmaz.

    Şevket Ç: İki kızı vardır. Ege aydan %100 Şevket Ç'nin kendisidir. İki defa kalp krizi geçirmiş, üç defa batmış, dört defa çıkmıştır. Behzat'ın sayısız kez ğödünü kurtarmıştır. Reşat ile ortaktır. Reşat'ın bağlantıları ile Behzat'ı türlü beladan kurtarır.

    Şule Ç : Şule'nin Behzat ile hikayesi hastanedeki gibidir. Arada Behzat'a uğrar, hoppa ve behzat ile ilgilenir. Karabatak gibidir. Lakin bir Ç olduğu yani Behzat'ın gayri meşru kızı olduğu verisi kitaplarda yoktur. Yine de Behzat onu sever. Kitaba göre Berna'yı Şule'nin öldürdüğüne dair bir durum yoktur. Son kitapta Şule'den bahsedilmez. Şule gerçekten felsefe öğrencisidir. Saçlarını zaman zaman boyar, güzel ve sevimlidir. Harun'un dikkatini çeker.

    Anne Ç.: Derin devletle falan işi yoktur. Cebeci'de rahmetli eşinden kalan evde oturup behzat için üzülen, yaşlı bir kadıncağızdır. Eşinin ölümünden sonra evlenmemiştir. Dolayısıyla Bahri, Ercüment, Memduh başgan gibi karakterler de yoktur.

    Ceyda (Behzo'nun eski karısı) : Behzat'tan boşandıktan bir yıl sonra psikoloğu ile evlenmiş, emekli banka müdürü kızıdır. Behzat ile yaşamanın zorluğuna dayanamamıştır. Aslında Behzat ile birbirlerini severek evlenmişlerdir ama yürütememişlerdir.

    Bahar: Aslında iki oğlu vardır. Hikayesi dizide neredeyse olduğu gibi aktarılmıştır. Eski eşi kıl bir avukattır. Sol görüşüldür. Dersanede çalışır. Behzat ile deneseler de behzat'ın aslında dövmedigi bir bir solcuyu, Bahar'a dövdüğü şelinde aksettiren Bahar'ın eski eşi bu ilişkiyi başlamadan bitirir. Behzat kolunu kıran küçük kızına değil, oğluna yardımcı olur. Oğluda dizide olduğu gibi Behzo'nun kafasını patlatır.

    Meyhaneci Hüseyin: Aslında emekli değil, istifa eden eski bir polistir. Mekanı Sakarya'da, yer altında küçük bir meyhanedir. Behzat ile araları iyidir.

    Behzat Ç sık sık 216 içer. Öyle kimseye posta koyduğu yoktur. Hele müdürlere hiç yoktur. Tahsin bile kendisini azarlar ama Tahsin'e bile cevap veremez. Bir iki defa Tahsin'e ters cevap verir ama onlarda da Tahsin rütbesini hatırlatır. Hatta "senden iki alt devreydim, akademide beni korudun. Eyvallah ama senin yüzünden ben de senin gibi çakıldım, terfime mani olma lan, emekli ol " gibi çıkışları küfürle süsler Behzat'a karşı. Harun'a yalnızca bir defa vurmuştur, öyle gelip gidip dövme olayı yoktur. Behzat, Kurtuluş parkı'nda gerçekten birine bilerek sıkar, olaydan yırtar. Bu olay kitaptaki gibi işlenir. Behzat'ın evi aslında Dikmen'de fakat sonradan Ostim'de dubleksten bozma rutubetli bir giriş kata taşınır. Behzat'ın tavşanı gerçekten vardır ama Behzat'ın alkollüyken girdiği pet shoptan sahiplendiği bir candır. 

    Alkolik ekip durumu söz konusu değil. Olay yerine içip içip gidilmiyor. Akbaba'nın evinde içme durumu falan yok. Ama arada Hüseyin'in meyhanede iki bira içme durumu var. Ayrıca Behzat çekmecede votka bulundurup arada iki tek atıyor ama nane şekeri ile kamufle ediyor. Olay yerine sarhoş gitme durumu hiç olmadı. Savcıdan hiç azar yenilmedi. Savcı Esra kitaplarda yok. Savcı Belgin var o da Savcı Esra'nın disiplin ve siniri ile oluşturulmuş bir karakter.

    gerçekler açıtıyormuş, dizi böyle olsa izlenmezmiş.


    SMMM.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    10 liraya Hepsiburada Premium alın BluTV üyeliği veriyor zaten. İlk ay 1 TL.

    10 TL için korsanla uğraştığınıza değmez. Bugün 2 ufak pet şişe su parası. 

    mkyb tarafından 26/Kas/22 14:25 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 5583 Toplam Mesaj: 54
behzat ç