Behzat Ç Sezon Finali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:
    -----------------------------

Şu mineyi tam anlamadım onu bi açıklarmısınız. Mine kim? Behzatla ne alakası var? Behzatla ne zaman alakası olmuş?

*** SEZON FİNALİ SPOILER ***

Hocam Rahmet Albay ( Behzat'ın babası) Diyarbakırdayken Behzat ve Mine birlikte olmuşlar, Mine hamile kalmış. Sanırım o aralar Güngörle evlendiler ve Şule doğdu. Sonra Güngör çocuğunun olmadığını öğrendi ve bu ikisini kovdu Mine intahar etti.

*** SEZON FİNALİ SPOILER ***

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

özo kitabını oku lan 3 ay kim beklicek şimdi ak.

çok para ya :D e kitap aradım bulamadım ama pederden para alıp alcam.  ilk kez bi kitabı bitircem kendi isteğimle hemde

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

bir türk dizisinde böylesine süper sezon finaline 20 yılda bir rastlanır herhalde. Her ne kadar içinde bazı kıro unsurlar bulundursa da izlediğim diğer bütün türk dizilerini geride bıraktı. Bu aralar öyle bir geçer zaman ki de kısa süre önce sezon finali yaptı ama o dizi sürecinde pek mantıklı olmayan entrikalar döndü ve dandiklikler oluştu. Bu dizi ilk başta gözüme pek hoş görünmesede hiç dandiklik gözüme çarpmadı. Gıpta ile bakıyorum ve bu türk yönetmenden ileride kaliteli filmler bekliyorum. Yani televizyonda street fighter chunli hikayesi oynadı, çok gerizekalı bir sf filmi ama adamların kullandığı kameralar ve o görüntü bile bambaşka. O imkanlar yönetmen Doğan Ümit Karaca'da olsa kimbilir ne filmler yapar. Dizide yapımda ve yönetimde emeği geçen herkeze cidden helal olsun diliyorum çok başarılı bir ikinci sezon bekliyorum.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Noyan bunu yazdı:

bir türk dizisinde böylesine süper sezon finaline 20 yılda bir rastlanır herhalde. Her ne kadar içinde bazı kıro unsurlar bulundursa da izlediğim diğer bütün türk dizilerini geride bıraktı. Bu aralar öyle bir geçer zaman ki de kısa süre önce sezon finali yaptı ama o dizi sürecinde pek mantıklı olmayan entrikalar döndü ve dandiklikler oluştu. Bu dizi ilk başta gözüme pek hoş görünmesede hiç dandiklik gözüme çarpmadı. Gıpta ile bakıyorum ve bu türk yönetmenden ileride kaliteli filmler bekliyorum. Yani televizyonda street fighter chunli hikayesi oynadı, çok gerizekalı bir sf filmi ama adamların kullandığı kameralar ve o görüntü bile bambaşka. O imkanlar yönetmen Doğan Ümit Karaca'da olsa kimbilir ne filmler yapar. Dizide yapımda ve yönetimde emeği geçen herkeze cidden helal olsun diliyorum çok başarılı bir ikinci sezon bekliyorum.

hacı saçma sapan klişeler yok. mesela izlerken , o karı harun malına sevdiğini filan söylerse bida izlemem bu diziyi ak dedim :D karı postayı koyunca taktir ettim yani, seyirciyi memnun etmek için gerçekte hiç olmayacak romantik komedi unsurlarına yer vermiyorlar, gerçekçiliği götürüyor zaten diziyi.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

harun'nun "öptürmiceksen niye geliyon yanıma" olayına yarıldım yaw XD

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

Önümüzdeki sezon devam edememe gibi bi durum olabilirmiş amk rtük ü yüzünden.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

adamların tipler on numara yaw , roman gerçkten on numara kaleme alınmış ve diziye aktarılmış :) 

sinema filmi çıksada izlesek :)  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

piradomim bunu yazdı:

darkness_izmir bunu yazdı:

adamların tipler on numara yaw , roman gerçkten on numara kaleme alınmış ve diziye aktarılmış :) 

sinema filmi çıksada izlesek :)  

http://www.sinemalar.com/haber/2058/Behzat-C-Son-Hafriyat-Filmi-Cekimleri-Sona-Eriyor/

ekimde gidiyoruz :D

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

hersey guzelde bu sinema filmindeki konuyu merak ettim he birde tv sansur olayına cok ayar oluyorum sansursuz olanı bulsak on numara olur amk onuda nerden bulcaz :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

mIzah bunu yazdı:

hersey guzelde bu sinema filmindeki konuyu merak ettim he birde tv sansur olayına cok ayar oluyorum sansursuz olanı bulsak on numara olur amk onuda nerden bulcaz :))

temmuzda dvd si çıkcak diyolardı ama tam olarak bilmiyorum.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 7503 Toplam Mesaj: 62