Bekaret Nedir?Gerçekten Bacak Arasındamıdır ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ekim/2005
    Erkek

    +1000000000000


    maaasebeci....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Bu konu daha oncede acildi en mantikli cevabi Tagext haci soyledi...dediki kiz eve gelen tupcuye elektrikciye copcuye gotten veriyorsa nerden bilecen dedi....on saglam arka dagitmis dedi bumu namus dedi...kafa yapisinda bitiyor haci hersey.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    Tek birsey soyliyim. Birakin sevismeyin. Nekadar cok kisiyle birlikte olursan okadar cybh (cinsel yolla bulasan hastaliklar) kapma sansin var. Amerikada 18-25 yas arasinda her 3 kisiden birisinde chyb var. ki amerikada tutucu cok insan var. Avrupadaki bazi ulkelerde bu oran cok daha yuksek. abd de 18-70 yas arasina bakilinca bu deger %20 ye kadar geriliyor. ki bu hastaliklarin en yaygin olanlarinin tedavisi yok. omur buyu bu hastalikla yasiyorsun veya care bulsunlar diye bekliyorsun. bazi insanlar sadece tasiyici olabiliyor bazilarinda hastaliklar disaridanda kendisini gosteriyor. Ne olur arkadaslar ulkemde bukadar daha yayilmamisken bu hastaliklar lutfen iliskiye girmeyin. veya illa giricem diyorsan bekleyin 3-5 ay her ikinizde gidin bir saglik ocagina kontrolden gecin  (de saglam bir yere gidin oyle gozune bakip oksur evladim diyip sen koc gibisin diyen bir yere degil) girin idrar- kan tahlilinizi yaptirin. ondan sonra ne halt yicekseniz yiyin. Lutfen dikkat edin. Bana birsey olmaz diye dolasmayin, olunca akliniz cok kotu basiniza gelir. (prezerattif en tehlikelilerden birisi olan HIV (aids a neden olan virus) ye karsi %98 etkili ama etkisiz oldugu olmcul olmayan ama hayatinizi karartacak bir cok hastaligi durdurmuyor)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ekim/2005
    Erkek

    şimdi karıyla ewleniyon karı sıfır km. o kadar saberetmiş kimseye vermemiş verememiş yada kimse almamış güvenir evde yanlız bırakırsın


    karıyla ewleniyon karının km si 250.000 bunu evde tek başına bıarabilmek g.t ister nsı güvencen diyeceksinki güvenmesem ewlenmem! ama aradaki sevgi zamanla yıprandı 2 yıl geçti monotonlaştı bazı şeyler karıya nası güvencen kesin verdi verecek kuşkusu içinde (yada içimde) olur.şuda vardırki karı açık kapıysa (yani zar yoqsa) sana en fazla 2. sin veya maxsimum 3. diyecektir. şuda bir gerçektir hiç unutma en az ama en az ikiyle çarpcaksın! ohh ne alaa versin gelsin kardeşim bu ne ben cami avlusumuyum ver elalemin adamına ben koynuma alayım seni! ne kadar seversen sev yediremezsin yediremem ben. madem o kadar  önemli değil git genel ev. den ewlen hem sevapta kazanırsın! bende pek inanmazdım bajak arasında olmadığına ama gerçekten göstergesidir. şöylede bir olay var tabii yarı şekli yapmıştır  sürttürmüştür kasayı dağıtmıştır onuda bilemezsin emin olamazsın oda şansina bahtına ne çıkarsa!


    maaasebeci....
Toplam Hit: 4344 Toplam Mesaj: 15