folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bekle Bizi İstanbul...?

Bekle Bizi İstanbul...?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

bu adamın solcu oolduğunu bilmeyenmi var millet

adam aşırı solcu işte şarkının ne amaçla yazıldığı da belli

benim anlamadığım sanatçı geçinen biri nasıl böyle bir şarkı yapar da kimse dur demez :@

...

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    klibi izlemeden neden yorum yapıyosun?Ben sana sağcısın solcusun demedim sizin veya senin terimini kullandım farkındaysan.Solcusun deseydim sanade sizin derdim :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

TORNAVİDA 

örnek verırmısın arkdasım?? 

Sizin genel özelliklerinizmi yoksa sadece sende olan bi özellikmi anlamamak? Klibi izlemedin ve dinlemedin galliba klipte hersey anlatılıyor.Hadi diyelim biz körüz  görmedik , sağırız duymadık o sarkıdan sen ne anladın bana anlatırmısın?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnsanları bilmeden yarıgılama ok..canım öptüm seni 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

tornavida sen de accık at gözlüklerini cıkar bak etrafına...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

o sarkıyla ılgılı bı dunya klıp var ortada onur akın,edıp akbayram,ayıraca yapılmıs bı dunya hepsınde bırbırınden farklı hangısı ızliiimm...

ver bi link yorum yapiiimmmmm 

Toplam Hit: 2459 Toplam Mesaj: 16