Beklenen Buluşma Yarın 12"De
-
yarın dtp erdoğan bulusması olcakmış sizce ne olur ?
ülke paylaşılır mı yoksa biraz daha mı uzatırlar mı
-
sadece guluyorum,
bana gore bu tur bulusmalar, pkk ya dtp ye verilecek olan tavizlerin hazirliklaridir
-
bence dtp kendi üzerine atlar. Erdoğan dtp'nin üzerine atlar. Baykal erdoğanın üzerine atlar. Sonra hepsi dtp'nin üzerine atlar:D
-
len fırsat bu fırsat dağa çıkmak lazım :))
len dağdan inenlere iş verecekmiş devlet siktimin pkklısı gelip işe girecek lan biz hala işsiziz a.q
çıkalım 1 aya kalmaz af çıkacak zaten işde buluruz çocukta yaparız kariyerde :))
-
aslında ucunda saglam bir iş olcaksa iyi fikir daga cıkmak fakat :)
tuvalet ve banyo sorunu var bitek =)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------len fırsat bu fırsat dağa çıkmak lazım :))
len dağdan inenlere iş verecekmiş devlet siktimin pkklısı gelip işe girecek lan biz hala işsiziz a.q
çıkalım 1 aya kalmaz af çıkacak zaten işde buluruz çocukta yaparız kariyerde :))
-----------------------------krizi fırsata çevirme :E
-
Yahu benim anlamadığım bu dtpliler niye erdoğandan bu kadar gıcık alıyorlar :D
Adam şimdiye kadar kimsenin kürtlere vermediği desteği verdi onlara :\
-
birazda göz boyama gibi görünüyor bazı şeyler iç yüzlerini bilemiyoruz arka tarafta ne görüşüyorlar =/
-
rte başbakan sıfatıyla deilde akp lideri sıfatıyla çıkacakmış bunların karşısına sıfatını .. :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
rte başbakan sıfatıyla deilde akp lideri sıfatıyla çıkacakmış bunların karşısına sıfatını .. :)
-----------------------------başbakanlıktan istifa ettikden sonra istediği sıfatla çıkabilir bence sorun yok :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yahu benim anlamadığım bu dtpliler niye erdoğandan bu kadar gıcık alıyorlar :D
Adam şimdiye kadar kimsenin kürtlere vermediği desteği verdi onlara :\
-----------------------------dtp kimin partisi ? kürtlerin
oy tabanı kimler ? kürt halkı
sen sana rakip olanı, yaptığı popülist uygulamalar ile senden oy çalacak olanı severmisin :)