Beklenen Film - Mustafa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

Nikoteen bunu yazdı:
    wareze düşünce ne olacak ? Ata'nın filmi beleş izlenemez mi ? izlemek ruhuna hakaret midir ? saçmalamayın yaaa.. kapitalist rejimin kölesi olmayın !!!

Parası olan, bu tür ortak payda değerleri filme çektiği için ve bunların yaygınlasmasına katkıda bulunmak ıcın gitsin sinemada izlesin.Maksat izlemek,öğrenmek.Hem herkes izlesin istiyorsunuz hemde wareze düşürmeyin diyorsunuz :|

düşündüklerini anlayabiliyormusun bilmiyorum. nerden türetiyorsun bu fikirleri. zamanı gelince warezede düşecektir.neyse. psikilojini bozma haci.hayatta güzellikleri görmeyi dene.

hoca sen ne tür bi insansın ? neden İNSAN gibi tartısmak varken yok düşündüklerini anlayabiliyor musun,yok piskolojini bozma gibi banlanmaktan korkup dolaylı hakaretlerde bulunuyosun bir değil iki değil bu senin yaptığın.Varsa bi derdin açık adresimi pm atayım en azından siteyi kirletme..

Sen orda demişsin wareze düşürmeyin bende neden düşmesi gerektiğini açıklamışım asıl sen konuyu nerden nereye getiriyorsun.Amacın ne anlamadım ki ! ¿?

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    wareze düşünce ne olacak ? Ata'nın filmi beleş izlenemez mi ? izlemek ruhuna hakaret midir ? saçmalamayın yaaa.. kapitalist rejimin kölesi olmayın !!!

Parası olan, bu tür ortak payda değerleri filme çektiği için ve bunların yaygınlasmasına katkıda bulunmak ıcın gitsin sinemada izlesin.Maksat izlemek,öğrenmek.Hem herkes izlesin istiyorsunuz hemde wareze düşürmeyin diyorsunuz :|

hacı, Ata'nın filmi diyonda parası onun cebine mi giriyo? ne ruhu ne hakareti.

sen bi sinema bileti kaç para biliyon mu? o gün ne kadar masraf kaçar hesab ediyon mu? herkes sinemada film izleyebilecek maddi yeterlilikte mi?

parası olmayan warez-korsan film izlemesin mi?

Korsan

okuyunuz efendim. masraflar için falan..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Yapımcısına yamuk olmaz can dündar kral adam.

müziikleri süper  ya bunu  warezlemek olmaz gidicem mutlaka 

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:

Nikoteen bunu yazdı:

hacı, Ata'nın filmi diyonda parası onun cebine mi giriyo? ne ruhu ne hakareti.

sen bi sinema bileti kaç para biliyon mu? o gün ne kadar masraf kaçar hesab ediyon mu? herkes sinemada film izleyebilecek maddi yeterlilikte mi?

parası olmayan warez-korsan film izlemesin mi?

Korsan

okuyunuz efendim. masraflar için falan..

Hacı zaten mayrip demiş wareze düşürmeyelim nikoteen de dioki ne alaka sanki bi kötüllük yapmışız gibi var adam dediğiniz gibi rahat rahat sinemaya gidemiyor oturup indirip izlior burda bi kötülük yok hatta her kesime ulaştığı için sevap bile sayılır :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 2426 Toplam Mesaj: 15