Beko Sitesinin Markasını Tanıması
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
KURN44AZ bunu yazdı:
benim pc beko değil, bekonun sitesinden driverları ben nasıl indirebiliyorum peki? anlamadım konuyu
-----------------------------indiğine eminmisin ben enson 1 ay önce denemiştim 4 farklı bilgisayarda yanlızca bekodan indirmişti dur bi bakam
edit:şuan bakamam elimde halihazırda farklı bilgisayar yok
------------------------------
trampfd: hocam farklı işletim sistemlerinde farklı bilgisayarlarda denemiştim farklı driverlarla çalışan pclerdede her farklı deneyişte yanlızca beko marka bilgisayar indirme yapmıştı
-----------------------------Kardeş. Muhtemelen String lisanslama tarzı birşey. Anakart üreticisinin sitesinden güncel BIOS update i indir. Ve upgrade yap bakalım. Ne olacak :)
-
Kardeş. Muhtemelen String lisanslama tarzı birşey. Anakart üreticisinin sitesinden güncel BIOS update i indir. Ve upgrade yap bakalım. Ne olacak :)
-------------------------------
Evet üstat açıklamış bu şekildede olmazsa haklısın diyeceğim dostum ama fiziksel birşey koyduklarına inanmıyorum sadece işi bu şekil zora sokuyorlar benzeri uygulamalar zamanında hp dede toshiba dada vardı zaman içerisinde çoğu vazgeçti bu tip uygulamalardan bunlarınki taklitten başka bir şey değil.BIOS u upgrade et olsun bitsin.