folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bel Ağrısı Kafayı Yiyorm

Bel Ağrısı Kafayı Yiyorm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    YA arkadaşalr dün gece benim ateşim yükseldi titreme ishal falan bozduk makineyi.Neyse şekersiz çay kuru ekmek falan yattım yatağa uyucam.sabaha kadar belim ağrıo bu kuyruk sokumunun biraz üst kısmı ağır kaldırdım dün.Ne yaparım nasıl geçer bi bilgisi olan var mı sağ yatsam sol yatsam düzelmio bu gece de işkence çekmek istemiyorum

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    sert bi yatakta yat benim annem bel fıtıgı gecirdi doktor sert yatakta yatmasını tavsiye etti

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    rüzgarda kalıp üşütmüşsün kanımca :)

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

bel fıtıgı degıldır ınsallah

bı kac gun takıl bakalım gecmezse acısı gıt bı doktora gorun.Bel fıtıgıysa cok kotu agrısı oluyodu annemden bılıom bende.

O zamanında ıgne falan olmustu bel fıtıgından dolayı o zaman gectı o sorun sımdılık yok kac seneden berı ıgneler ıyı geldı

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    gittim zaten bugün dahiliyeye böbrek iltihabı yol açıor olabilir dedi doktr bi garip oldum.

http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    fazla mastürbasyon yapma vede ağair bişe kaldırma  bide sert biyerde yat iyileriirsin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    15 yaşındaydım ağır bir işte çalışıyordum ; bi gün yine ağır bi yükü kaldırdım ama dengesiz kaldırdım sanırım 2 yıl filan belim ağrıyordu dewamlı ; sonra kendiliğinden geçti : )

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Temiz bi köpek bul :)

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

benim de kardeşimin karnı ağrıyo diyorum bi bardak çekelim falan ama pek yanaşmıyolar ..

Geçmiş olsun kardes..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------
    YA arkadaşalr dün gece benim ateşim yükseldi titreme ishal falan bozduk makineyi.Neyse şekersiz çay kuru ekmek falan yattım yatağa uyucam.sabaha kadar belim ağrıo bu kuyruk sokumunun biraz üst kısmı ağır kaldırdım dün.Ne yaparım nasıl geçer bi bilgisi olan var mı sağ yatsam sol yatsam düzelmio bu gece de işkence çekmek istemiyorum
    -----------------------------

Gerçekten doğruymuş demek bu aralar ishal salgını olduğu bende 3-4 gün önce ateş ve ishal oldum. kesinlikle dışkı tahlili yaptır, miyom adında bir amip çıkabilir, başta basit bir üşütme gibi geliyo ama sonra mikrop oldugu belli oldu, anti biyotik aldım çok iyiym şu an geçti erken mudahele etmezsen bir kaç gün çok çekersin haberin olsun, gece sıça sıça bi hal oluyrsun :)  Bence belden önce bunu hallet bel geçer o :)

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
Toplam Hit: 1795 Toplam Mesaj: 13