Bel Ağrısı Kafayı Yiyorm
-
YA arkadaşalr dün gece benim ateşim yükseldi titreme ishal falan bozduk makineyi.Neyse şekersiz çay kuru ekmek falan yattım yatağa uyucam.sabaha kadar belim ağrıo bu kuyruk sokumunun biraz üst kısmı ağır kaldırdım dün.Ne yaparım nasıl geçer bi bilgisi olan var mı sağ yatsam sol yatsam düzelmio bu gece de işkence çekmek istemiyorum
-
sert bi yatakta yat benim annem bel fıtıgı gecirdi doktor sert yatakta yatmasını tavsiye etti
-
rüzgarda kalıp üşütmüşsün kanımca :)
-
-
bel fıtıgı degıldır ınsallah
bı kac gun takıl bakalım gecmezse acısı gıt bı doktora gorun.Bel fıtıgıysa cok kotu agrısı oluyodu annemden bılıom bende.
O zamanında ıgne falan olmustu bel fıtıgından dolayı o zaman gectı o sorun sımdılık yok kac seneden berı ıgneler ıyı geldı
-
gittim zaten bugün dahiliyeye böbrek iltihabı yol açıor olabilir dedi doktr bi garip oldum.
-
fazla mastürbasyon yapma vede ağair bişe kaldırma bide sert biyerde yat iyileriirsin
-
15 yaşındaydım ağır bir işte çalışıyordum ; bi gün yine ağır bi yükü kaldırdım ama dengesiz kaldırdım sanırım 2 yıl filan belim ağrıyordu dewamlı ; sonra kendiliğinden geçti : )
-
Temiz bi köpek bul :)
-
benim de kardeşimin karnı ağrıyo diyorum bi bardak çekelim falan ama pek yanaşmıyolar ..
Geçmiş olsun kardes..
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
YA arkadaşalr dün gece benim ateşim yükseldi titreme ishal falan bozduk makineyi.Neyse şekersiz çay kuru ekmek falan yattım yatağa uyucam.sabaha kadar belim ağrıo bu kuyruk sokumunun biraz üst kısmı ağır kaldırdım dün.Ne yaparım nasıl geçer bi bilgisi olan var mı sağ yatsam sol yatsam düzelmio bu gece de işkence çekmek istemiyorum
-----------------------------Gerçekten doğruymuş demek bu aralar ishal salgını olduğu bende 3-4 gün önce ateş ve ishal oldum. kesinlikle dışkı tahlili yaptır, miyom adında bir amip çıkabilir, başta basit bir üşütme gibi geliyo ama sonra mikrop oldugu belli oldu, anti biyotik aldım çok iyiym şu an geçti erken mudahele etmezsen bir kaç gün çok çekersin haberin olsun, gece sıça sıça bi hal oluyrsun :) Bence belden önce bunu hallet bel geçer o :)