Belarus Ordusundan Mükemmel Koreografi
-
tüm belarus ordusuda o heralde zaten :D
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------bizde sağını solunu bilmeyen adamlar var daha askerde komutan adama bak oğlum sağın bu taraf solun bu taraf diye gösterdikten sonra sola dön diyodu herif hala sağa dönüyodu
-----------------------------Belarus ordusunun tamamı mı yapmış bu gosteryı sımdı ? 40 kısıye karsı koca TSK ordusunu karsılastırıorsun. Ayrıca yaptıkları şey ne şimdi yararı nedir göz zevkinden başka bi arkadaşın dediği gibi ordunun yapcak birşeyi yok anca tiyatro yapıyor.
-
olm acemi birliğinde gösteri tatbikat bölüğü vardı. bu elemanlar yanında halt etmiş. herifler bi gösteri yapsa bunlar yanında amele kalır.
-
bunlar ne ya hekikopterden atlayıp zıplıyor bizim askerlerimiz bu ne çocuk tiyatrosu gibi
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------c0der bunu yazdı:
-----------------------------bizim elemanlar yapabiliyor mu bunu :)
-----------------------------Yapsaydı zaten büyük ayıptı. Yahu koskoca ordunun işi gücü yok mu tiyatro oynasın amk.
-----------------------------
la ordunun bando takımından bahsediyorum onlar yapabiliyor mu bunu ne tiyatrosu a.k :)
-----------------------------
Ben askerde bandocuydum bando bu tarz şeylerle ilgilenmez
bu özel olarark eğitilen gösteri tatbikat ekibinin işidir bu kadarda olmasada bu farklı stil gösteri ama buna benzer dahada güzel gösteriler yapılıyordu. youtubede videolarını bulabilirsin. -
tagext bunu yazdı:
-----------------------------olm acemi birliğinde gösteri tatbikat bölüğü vardı. bu elemanlar yanında halt etmiş. herifler bi gösteri yapsa bunlar yanında amele kalır.
-----------------------------ahaha :D