Belediye Faresini Zehirleme Operasyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    malumunuz durum ortada...
    arkadaşın birisi açığı yakalamış çakmış
    daha öncede
    http://tdhbuyukcekmece.org/ sitesi zortlatılmıştı şimdi amasyatdhde.sırada ne var görecez.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

edit: ezik partisiymiş ... kusura bakmayın . yapanin ellerine saglık ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ben bilmem açık bulmuş yapmış birisi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Ne güzelde olmuş yaa o müziği upload edecek varmı

Düzenleme:Tamamdır mp3 ü buldum

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

7 yasindaki cocuk yapmazsa sen daha iyi bi index koysana sabah sabah :)

SYL 184
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

nankör kedi  yaa :)

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Lamer'dan baska birsey degil hazir acikla hacklenmis . MyDesign Haber portaLi acigi simdi bu acigi 10 yasindaki cocuk bilip kullaniyor. Sonuctada hacklenme yok zarar verilme var her index basilan site hack degil .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Claros bunu yazdı:
    -----------------------------

Lamer'dan baska birsey degil hazir acikla hacklenmis . MyDesign Haber portaLi acigi simdi bu acigi 10 yasindaki cocuk bilip kullaniyor. Sonuctada hacklenme yok zarar verilme var her index basilan site hack degil .

yanlış bakış açısı her index yiyen site hacklenmiştir ama ona index basan herkes hacker deildir olmalıydı bence

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:

Claros bunu yazdı:

yanlış bakış açısı her index yiyen site hacklenmiştir ama ona index basan herkes hacker deildir olmalıydı bence

Oda guzel tuttum bu olsun :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Atatürk maskesi sizin yapınız , Atatürk'e kurban olsun alayınız ! Görüntünüz Kemalist , aslınız Komünist ! Hesaplarınız çok ince , tam Kapitalist ! Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ; defolun gidin Yahudi uşakları sizi deyip , bütün Mason derneklerini kapatmıştı ! Siz ise Yahudi'lere kucak açtınız , Amerika'ya uşaklık ettiniz ! Tam bağımsız Türkiye için ; uyan Türk evladı , uyuma , uyan ! 30 kupona alınmadı bu vatan !

Adam acemi olabilir ama metin yeterli.

Avukat/Hukukçu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bir partiyi ardına alıp başka bir partiye illegal işlerin yapılması garip bu partinin destekçilerininde kendi adlarını kullanarak başka bir partiye yapılan illegaliteyi savunması çok daha garip

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2387 Toplam Mesaj: 11