Belediye Faresini Zehirleme Operasyonu
-
malumunuz durum ortada...arkadaşın birisi açığı yakalamış çakmışdaha öncedehttp://tdhbuyukcekmece.org/ sitesi zortlatılmıştı şimdi amasyatdhde.sırada ne var görecez.
-
edit: ezik partisiymiş ... kusura bakmayın . yapanin ellerine saglık ..
-
ben bilmem açık bulmuş yapmış birisi.
-
Ne güzelde olmuş yaa o müziği upload edecek varmı
Düzenleme:Tamamdır mp3 ü buldum
-
7 yasindaki cocuk yapmazsa sen daha iyi bi index koysana sabah sabah :)
-
nankör kedi yaa :)
-
Lamer'dan baska birsey degil hazir acikla hacklenmis . MyDesign Haber portaLi acigi simdi bu acigi 10 yasindaki cocuk bilip kullaniyor. Sonuctada hacklenme yok zarar verilme var her index basilan site hack degil .
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
Lamer'dan baska birsey degil hazir acikla hacklenmis . MyDesign Haber portaLi acigi simdi bu acigi 10 yasindaki cocuk bilip kullaniyor. Sonuctada hacklenme yok zarar verilme var her index basilan site hack degil .
-----------------------------yanlış bakış açısı her index yiyen site hacklenmiştir ama ona index basan herkes hacker deildir olmalıydı bence
-
The_FCN bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
-----------------------------yanlış bakış açısı her index yiyen site hacklenmiştir ama ona index basan herkes hacker deildir olmalıydı bence
-----------------------------Oda guzel tuttum bu olsun :)
-
Atatürk maskesi sizin yapınız , Atatürk'e kurban olsun alayınız ! Görüntünüz Kemalist , aslınız Komünist ! Hesaplarınız çok ince , tam Kapitalist ! Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ; defolun gidin Yahudi uşakları sizi deyip , bütün Mason derneklerini kapatmıştı ! Siz ise Yahudi'lere kucak açtınız , Amerika'ya uşaklık ettiniz ! Tam bağımsız Türkiye için ; uyan Türk evladı , uyuma , uyan ! 30 kupona alınmadı bu vatan !
Adam acemi olabilir ama metin yeterli.
-
Bir partiyi ardına alıp başka bir partiye illegal işlerin yapılması garip bu partinin destekçilerininde kendi adlarını kullanarak başka bir partiye yapılan illegaliteyi savunması çok daha garip