Belediyelerde İşe Alımlar Full Torpil Mi?
-
yyasinn bunu yazdı
Farklı bir belediyede Temizlik personeli alımı için bile 30 bin TL kadar rüşvet istediklerini bile duydum
beyaz yakali icin anlarimda milletin pisligini temizlemek için rüşvet mi verilir . bu insanlar manyak ya
ben bu salaklardan 100.000 isterdim.
-
affetmez bunu yazdı
Chp'li belediyelerde alevili alımı her bölgede var ama alevinin nereli olduğu değişiyor gördüğüm kadarıyla. Bazıları sadece tuncelili alıyor.
Siktiklerim bir de liyakat liyakat diye götlerini yırtarlar..
-
korkarabatak bunu yazdı
Bu zamana kadar torpil ile işe alım yapan ve torpil ile işe alınan bütün kifayetsiz orospu cocuklarinin hepsini eşekler siksin.
Olm forumdaki yorumları okuyunca anladim ki
Ben ülkenin yuzde 80inine küfür etmişim.
Pardon müritler sözümü geri aldim :)
-
futurist bunu yazdıyyasinn bunu yazdı
Farklı bir belediyede Temizlik personeli alımı için bile 30 bin TL kadar rüşvet istediklerini bile duydum
beyaz yakali icin anlarimda milletin pisligini temizlemek için rüşvet mi verilir . bu insanlar manyak ya
ben bu salaklardan 100.000 isterdim.
o fiyat az bile. 50.000 istesinler hemen vereyim.
temizlik personeli belki değil ama ofis işi için 50 k vereni gördüm. enflasyon olmadan önce . adamın düzgün bir işi var. haftanın 5 günü çalışıyor. bütün haklarını eksiksiz alıyor. dakikası dakikasına işten çıkıyor. sabah 9a kadar yaylana yaylana kahve içiyor. full öğle arası toplu yemeğe gitmeler işten sonra gezmeler. düzgün bir hayat . bedava otopark ıvır zıvır.
kısadan memur olmak isteyenler için 100k bile normal.
edit: en önemlisi itle köpekle özel şirketle uğraşmıyorsun. yakınım belediyede çalışıyor. adam tatil yapar gibi çalışıyor.
zalimadam tarafından 05/Eyl/22 10:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Bağcılar belediyesi için beyaz yaka 300k istiyorlar. artık belediyelerde bu işle yapılıyor.
-
Kalifiyeli biriyseniz onlar sizi buluyor bir şekilde.