folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Belediyeyi Nereye Şikayet Edebilirim ?

Belediyeyi Nereye Şikayet Edebilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Bişe olmaz diyenlere bakma sen,

Bimer'e şikayet et.

Kan alıyolar kan!..

Test ettim, onayladım.

Yarın sabah 9 da ilk iş bunu yapıcam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bimer e sikayet et az bekle...

Baktin bi hareket yok gerekirse bulundugjn yada buyuk bi gazeteye yaz , teshir et :)

Zamaninda adamin birine elektrik baglamadilar diye tedas i yeni asir a sikayet etmisti.... ertesi gun baglamislardi :)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Belediye için birşey söyleyemem ama elektrik için yapabileceğin çok şey var. Sonuç değişir mi sanmam ama oradaki dağıtım firmasının canını sıkarsın.

Valiliğe yaz. Bazı Valilikler tedaş tan gelen şikayetleri değerlendirmek için heyet kuruyor ve tedaş o heyetten nefret ediyor. Kısa bir süre içindeydim oradan biliyorum. Özellikle buzdolabı televizyonun yanan çok kişi oldu ve tedaştan kaynaklı arızalarda s.ke s.ke masrafı tedaş ödedi. Oradaki Valilik ne yapar bilemem.

Enerji bakanlığına şikayet et. epdk ceza kesmek için fırsat kolluyor.

Yinede elektriklerde düzelme olmaz zira genelde sorun yerel değildir. Şehir ana trafo merkezinden apartmanınıza gelene kadar aradaki hatlar sıkıntılı. En ofak onarım milyon dolarları bulur. Ama ceza yemelerini belki sağlarsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

bimer çok etkilidir.yarın dönüş yaparlar 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    jayde bunu yazdı

bimer çok etkilidir.yarın dönüş yaparlar 

Tabiki bimer çok iyi çalışıyor lakin bimerin yönlendirdiği kurumlar Allaha emanet.  Illaki son günü bekleyecekler veya hiç cevap verme zahmetinde bulunmayacaklar. Bakalım 6 gün oldu. Hala bekliyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

bimer hemen iletsede şikayeti yasal sürenin sonuna kadar bekleyip öyle cvp veriyorla. polisin birini şikayet etmiştim 1 aya cvp geldi uyarıldı tarzında bişeydi hiç bişey yapmasalar bile terfi edeceğinde görür. senin iş kesin hallolur epdk yada yaz valiğe de yaz bekleme biyeri yani

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Hocam git bi gece belediyenin su borularını patlat anlarlar belki itneler sussuzluğun ne olduğunu, evde sular kesildimi b.ok çukuruna düşmüş gibi hissediyorum kendimi.

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

belediyeler özerk gibidir eğer ilçe belediyeyse bağlı bulundupu partinin il başkanlığıyla yada ilçe başkanlığıyla iletişime geçebilirsin elinde haklı oldugunu ispatlayacak bir belgen kağıtın varsada idare mahkemesine gidersin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

çizik, bakalım nolcak

Toplam Hit: 4385 Toplam Mesaj: 20