Beleş Host Dağıtmak İstiyorum... :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
LNAU bunu yazdı:
ErK bunu yazdı:
-----------------------------@LNAU
birader beni de yaz o vakit :)
Son 1 Kişi Bilgileri At Hocam...
-----------------------------ibnelik yapma aç djalper.net e hesap bilgileri gönder dnsleri yönlendirem :) ciddiyim la beleş beleşdir :)=
utan La :DReseller paketın var kulanmıyacakmıısn :D
Ns.ler senınkıyle aynı aciıyıımmı ciddi? :)
-
Benim Host Sorunlu, Kaldıysa Banada ver. bi zahmet.
-
ShockMan bunu yazdı:
Hocam 15 Kişi oldu şu anda kalmadı.Ama isimleri yazılı olupta domaın bilgilerini göndermeyen 7 Kişi var onlar vazgecerlerse Sirada sizler varsiniz :)
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
Hocam 15 Kişi oldu şu anda kalmadı.Ama isimleri yazılı olupta domaın bilgilerini göndermeyen 7 Kişi var onlar vazgecerlerse Sirada sizler varsiniz :)
-----------------------------Tamam Teşekkür ederim. Yahu Benim hosting Açılıyo Açılmıyo Bir Zamandan beridir Problemli... Canıma yetti yahu. Siteme Çoğu zaman giremiyorum.
-
ben (:
10mb alan bile yeterli bana... 18i geçememenin gözü kör olsun (:..
-
hocam kalırsa bi tane de ben alıyım :)
-
Arkadaşlar 7 Kişiye verildi 8 kişidende bilgilerin gönderılmesı Beklenıyor...
Mesaj atma hakkım bitiğinden p.m lere cevap veremıyorum...
Lnau12@gmail.com Bundan sonrakı istek öneri ve şikayetleriniz İçin Mesaj atınız :))
-
Hocam bende bu gün sanırım Çenem Baya düştü Forumda Ha Gitti Gidecek Az kaldı Hissediyorum. :)
Floot Koruması Gelmesi an meselesi bence.
pm geçtim ama Buradan Belirtiyorum o zaman. Şimdi Yönlendirme yapayım diye uraştım ama Hata mesajı aldım. Ns lerin yanlış yazılma ihtimali olabilirmi.
hata Mesajıım bu.:
[r3] Error Message: An unexpected error has occurred - please re-try the action.
If you repeatedly encounter this error message, please contact our Support team with the URL in the address bar and the steps performed when you encountered the error message.Nedir sorun.?
-
dostum elinde kaldıysa bana host at :)))