folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Beleş SMS Programsız.. Çok Hızlı..

Beleş SMS Programsız.. Çok Hızlı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    evet dediğim gibi reklam çok var.. gelmeyen arkadaşlara neden gelmedi anlamış değilim :S

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

İnternet üzerinde Türkiye şimdi sen, kendi yre msgse yollayamazsın.? böyle diyo

kime msj yollayacam hacım yeni üyelik mi açıcam bi tane daha... bu arada üye olanların ilk sıralarda 5 i türk gösteriyor ekranda ne kadar saldırmışız:) birisi üye adını söylesin msj atıyım  nasıl bir icattır anlamadım ki yapamadım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cho-cuk
    cho-cuk's avatar
    Erkek

konturlar gıtmes ınsallah en son denedıgım goturdu konturları bılmem ne ucretı olarak deneyelım bakalım

***dam üstünde saksağan vur beline kazmayı***
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    avea ve telsimde calısıyor ama turkcell de saatler oldu beklıyorum hala snuc yok. kntr gitme diye bir ihtimal yok cunku siteye telefon numaranizi falan wermıyorsunuz. ayrıca reklam cok uzun yazdıgınız msjdan cok reklam suruyor cokta kullanıslı deyıl ama genede kullanilabilir

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 2072 Toplam Mesaj: 15