Belgeler Olmadan Com.Tr Domain Alınabilirmi?
-
Gençler soru gayet açık. Bir domain almak istiyorum ama şirket yok ve sadece com.tr boş bunu bi şekilde kayıtdışı birinden vs vs bi şekilde belgesiz halledebilirmiyiz?
veya bu domaini satanlar bu aldıkları belgeleri ne yapıyorlar?
-
bana da lazım post kalsın şurda
-
TheKorsans bunu yazdı
bana da lazım post kalsın şurda
al bendne de o kadar :D
-
Alamazsiniz
-
swordfish bunu yazdı
Alamazsiniz
Alirlar..
-
Nerden ve nasıl alıyoruz o zaman hemen alalım :D
-
.tr uzantılı domainleri reg eden firma nic.tr dir. Siz isimtescilden de alsanız ihs den de alsanız yada başka bir firmadan bile alsanız verdiğiniz belgeler nic.tr ye gönderilir. Boşuna kafa yormayın com.tr için belgesiz reg yapılmıyor.
-
alırlar hatta bizim AbdullahAzad 'ın kendi kişisel sitesi vardı com.tr diye sanıyosam AbdullahGok.com.tr olması lazım.
Edit : Evet doğru site AbdullahAzad 'ın sitesi ;) yani bu demek oluyor ki ALIR
Tariqat_Sapiii tarafından 03/Kas/14 01:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Ama nasıl alabılırım?
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
alırlar hatta bizim AbdullahAzad 'ın kendi kişisel sitesi vardı com.tr diye sanıyosam AbdullahGok.com.tr olması lazım.
Haci kimlik falan gonderiyon benim bildigim. Kendi adin olursa kimlik fotokopisi falan filan gonderince alabiliyon. Kendi adin olmazsa bi fikrim yok.
bi soru soram bende. Godaddy de tiriviri.com a baktim bos ama aq 7 binliraya satıyorlar. Ne alaka aq. Ozelligi ne ?
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
Aynen hocam adın soyadın olunca bende kımlıkle alıyorsun dıye bılyorum ...