Belgenin Çoğaltılmasını Engelleme
-
en iyisi herkese farklı bir barkod vermek sonra geri dönüşümünde takip edebilirsin
yada yapışkan kağıtlar da olabilir veya üzerinde kitaplarda olduğu gibi bir bandrol de yapıştırabilirsin
-
paranin kopyalanabildigi bir ortanda bir barkod un kopyalanmamasi cokta zor degil.
kirmizi kagittan kopyalanamadigini duymustum ama hic denemedim. kalin bir katona kirmizi kagida cikti alip yapistir eger yapabiliyorsan kalin bir pvc kaplat
bu sekilde kopyalanamayacagini dusunuyorum ama emin degilim.
kopyalanamayacak kalin bir pvc de barkodu cihaz okurmu orasida bir muamma
ek;
http://www.protectedpaper.com/product_p/dtxtbld.htm
burda boyle bir urun var
kopya cektigi zaman cekilen kagida "yetkisiz kopya, orjinal olmayan kopya" vb yazilar cikmasini sagliyor.
ama urun biraz pahali
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien bunu yazdı:
Kırmızı kağıda çıktı al
Hocam koyu kirmizida okunmuyordu ben de yapmiatim acik sari acik mavi giyim magazasinda hediye ceki verirken:)
-----------------------------Ben bayrak kırmızısı ile test ettim
Tarayıcıdan çoğaltama meselesini nasıl aştın?
Hocam iste su musteri su kadar hediye ceki kazanmistir yazisinin altina wordde wordarttan hafif cizgili sekilde sirketin adini yazmistim silik bir sekilde -
Malesef görünen her veri kopyalanbilir.
-
underzero bunu yazdı:
paranin kopyalanabildigi bir ortanda bir barkod un kopyalanmamasi cokta zor degil.
kirmizi kagittan kopyalanamadigini duymustum ama hic denemedim. kalin bir katona kirmizi kagida cikti alip yapistir eger yapabiliyorsan kalin bir pvc kaplat
bu sekilde kopyalanamayacagini dusunuyorum ama emin degilim.
kopyalanamayacak kalin bir pvc de barkodu cihaz okurmu orasida bir muamma
ek;
http://www.protectedpaper.com/product_p/dtxtbld.htm
burda boyle bir urun var
kopya cektigi zaman cekilen kagida "yetkisiz kopya, orjinal olmayan kopya" vb yazilar cikmasini sagliyor.
ama urun biraz pahali
-----------------------------haklısın aslında şuanda tarayıcı sorununu çözersem işim hallolacak..tarayıcıya yerleşemeyecek ama scannerın okuyabileceği bicisimle birbirine sararsam tamamdır sanırım
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
ZoRKaYa bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
Kırmızı kağıda çıktı al
Hocam koyu kirmizida okunmuyordu ben de yapmiatim acik sari acik mavi giyim magazasinda hediye ceki verirken:)
-----------------------------Ben bayrak kırmızısı ile test ettim
Tarayıcıdan çoğaltama meselesini nasıl aştın?
Hocam iste su musteri su kadar hediye ceki kazanmistir yazisinin altina wordde wordarttan hafif cizgili sekilde sirketin adini yazmistim silik bir sekilde
-----------------------------bununla uğraşırken aklıma barkod yerine parmak okuyucu sistemi entegre etmek geldi,zor ama onunla uğraşacağım
eyvallah