Belgesel Tavsiyeleriniz?
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
bigpower bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
How it's Made? (Nasıl Yapılır?) Günlük kullanım eşyalarının (cdler kontak lensler işlemciler bisiklet mum) nasıl imal edildiğini anlatan bi belgesel serisi var.Discovery channelde çıkıyor.geçen burada paylaşımı olmuştu tavsiye ederim
tamda bunu indiriyodum %74ü bitti torrent çekiyorm
Bende torrentten indirdim 1 saat önce shutter ısland bitsin ona dalcam :)
izledikten sonra film hakkında bilgi ver :D meteliksizlerde görüyorum hep izlemek içimden gelmiyo -
insan ırkı olmasaydı belgeselini tavsiye ederim insan ırkının dünyadan aniden kaybolması ile aşama aşama dünyanın nasıl şekilleneceği çok güzel bir biçimde anlatılmıs onun dısında national geographicin tüm belgesellerini tavsiye ederim.
-
Discoverynin human body serisi güzel onları izleyebilirsin
bunun dışında bilinmeyen evrenler var bu tarz evrenle uzayla ilgili güzel belgeseller var
What the Bleep Do We Know var çok kaliteli bir yapım bunuda tavsiye ederim
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------yanak bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------yanak bunu yazdı:
-----------------------------How it's Made? (Nasıl Yapılır?) Günlük kullanım eşyalarının (cdler kontak lensler işlemciler bisiklet mum) nasıl imal edildiğini anlatan bi belgesel serisi var.Discovery channelde çıkıyor.geçen burada paylaşımı olmuştu tavsiye ederim
tamda bunu indiriyodum %74ü bitti torrent çekiyorm
Bende torrentten indirdim 1 saat önce shutter ısland bitsin ona dalcam :)
izledikten sonra film hakkında bilgi ver :D meteliksizlerde görüyorum hep izlemek içimden gelmiyo
---------------------------film güzel seyre değer ama filmde çok fazla sigara yanığı (bknz:Fight club) var. sakın ama sakın uykuluyken seyretme çok şey kaçar gözlerinin önünden
-
www.belgeseli.org hertürlü belgesel var hocam
-
http://www.tahribat.com/Forum-Carl-Sagan-Cosmos-Belgeseli-109326/
faydası olur belki içeriğindede elegant universe diye bir belgesel daha var
-
Sana Bizim Yerli Belgeselimizi Tavsiye Ederim.Samanyolu Tv de
Belgeselin Adı: Ayna
Sunucunun Adı : Saim Orhan
Bu Haftaki Bölümünden Kısa Kısa Kareler : http://aynaprogrami.com/index.php?content_view=519&ctgr_id=110
-
Önerebilecegim ;
BBC Planet Earth
ayna belgeseli de iyi hoş ama en sonunda felan paso fethullahçıları göstermesine gıcık oluyorum...
-
Belgesel gibi bir film. Che Guevara'nın hayatını anlatan.
Che:one
Che:two
ya da motosiklet günlükleri.
-
www.belgeseldepo.com tek geçerim :) Belgeselde çok iyi site . Bana kalırsa Home-yuva belgeseli çok güzel.