Belirli Sitelere Giremiyorum
-
İki farklı internet bağlantım biri doping(kablolu) diğeri ttnet(kablosuz) .Sorunum şu ttnet ile bağlandığımda belirli sitelere giremiyorum facebook,dizimag,travian gibi ama doping e geçtiğimde herhangi bir sıkıntı yok . Dns değiştirdim,modemi resetledim, farklı browserdan denedim,dns ön belliğini temizledim değişiklik yok . Bu konuda herhangi bir fikri olan kardeşim var mı delirmek üzereyim
-
Bana da aynsı oldu 1 saat falan önce dnslerle alakalı sanrım
-
Aynen benimde bir saat önce başladı ama daha düzelmedi
-
Hocalar bende xhamster a giremiyorum.Girsem bile video izleyemiyorum.Nasıl iş bu? Var mı çözümü? :D
-
Çok ilginç, ben de otomatik dns ayarıyla tahribata giremedim. Siteyi açabilmek için manuel DNS ayarı kullanmam gerekti. UyduNet kullanıyorum. Ne oluyor anlamadım doğrusu.
-
RaNGeR bunu yazdı
Çok ilginç, ben de otomatik dns ayarıyla tahribata giremedim. Siteyi açabilmek için manuel DNS ayarı kullanmam gerekti. UyduNet kullanıyorum. Ne oluyor anlamadım doğrusu.
Aynen bende kablosuz bağlantımdan giremiyorum tahribata
-
208.67.222.222. 208.67.220.220 kullandığım dnsler bunlar hala sorun var
-
karabuyucu bunu yazdı
Hocalar bende xhamster a giremiyorum.Girsem bile video izleyemiyorum.Nasıl iş bu? Var mı çözümü? :D
Taşşak geçme konuyu baltalama insan gibi yorum yaz şuraya , xhamster ' a giremiyormuş sen gibi abazalar girmenin yollarını bulabilirler olmadı başka sitelere gir. bu kadar düşürme kendini.
-
an itibari ile tahribata dahi proxy aacılığı ile giriyorum sanırsam tüm yurtta sorun var
-
Şuan bende de var tahribata girene kadar kısır oldum
-
Arkadaşlar ben DNS yi 84.103.237.145 yaptım facebook arahat girebiliyorum....