Belki Biliyorsunuzdur Ama Beleş (Site - Forum)
-
Arkdaşlar belki biliyorsunuzdur ama bilmiyenler için bedava forum sahibi olmak isteyenler www.forumup.com adresinden alabilirler. aldıkları adres mesela djalper.forumup.com şeklinde olacaktır.
yada nuke li bir site hazır modülleri konmuş blokları hazır siz sadece temaları atıp düzenleyeceksiniz. www.onnuke.com adresinden buda üye adı başa geliyo mesela www.üyeadı.onnuke.com veya http://üyeadı.onnuke.com şeklinde güzel oluyo tavsiye üye olurken her iki şeyde de turkish seçmeyi unutmayın. sonra admin panelinden modülleri türkçeleştirin sonrada içini doldurun :Pp
-
Saol ya kardes lycos gibi sitelerden bin kat iy bi deniyelim bakalim ...
saygilar
-
Küçük bir not belki hiç forum yada nuke kullanmamış olanlarvardır diye..
*forumup da maillinize gönderilen şifreyi girdikten sonra forum sizi admin olarak gösterecek ve n altta yönetim paneli linkini göreceksiniz.
*onnuke.com da ise admin.php den gireceksiniz. www.üyeadı.onnuke.com/admin.php şeklinde
SAygılarımla
-
kardes tesekkur ettım ama ıng zayıf vede fazla bıgımız yok bunu nasıl alacagız kısaca anlatırsan sevınırım
-
Burdan ayarlamaları yapıp temalarınızı değiştire bilirsiniz modüllerden yandaki menüye türkçeleştire bilirsiniz. bu kadar yeter herhalde forumu anlatmayacağım bu siteyi açınca forumda veriyo FORUMS başlığpından yönete bilirsiniz...
-
En sondaki template cok sikmis :)
-
aga forumu kurdum da foruyma nerden grilior bu birinci sorum diğer sorum da forum kuraken resim koymadan olmuor mu
-
ilk öncelikle aferin şimdi ,işin yoksa forumu anlar off off :)
forumup dan kurdusan mailline bir şifre gelecek admin şifren foruma giriş yaptın ve alştta seni admin olarak gösterdi herşey tamammı duyamıyorum ok tamam :)
şimdi bak normal üye miş gibi giriş yaptıkdan sonra en altta bir link görecekyin YÖNETİM PANELİ diye gördünmü görmedinmi ozaman üye girişini yap adminı üye olacka görür giriş yapmadan çıkmaz o zımbırtı böyle olamacak dur gösterem
sonra yönetim panelinde confiragasyon bu ne var tıkla oraya forumunun ayarlını yap türkçeyi seç sonra panel türkçeleşir.kurcala bul işte yaww :D stayle add de ekle yani ordan tema seç yükle seçeneklerden aktif et işte forum yöntimine gir katagori felan ekle yeter ama bukadarınıda siz edin gari :Pp
-
ya arkadaşlar onnukeçcom a gırdım ısım fln yazdım sorna turkce yazılan yerlerı doldurdum baska bısey gelmıyor:s yardım
!!!!
-
DJ_Alper03 bunu yazdı:
ilk öncelikle aferin şimdi ,işin yoksa forumu anlar off off :)
forumup dan kurdusan mailline bir şifre gelecek admin şifren foruma giriş yaptın ve alştta seni admin olarak gösterdi herşey tamammı duyamıyorum ok tamam :)
şimdi bak normal üye miş gibi giriş yaptıkdan sonra en altta bir link görecekyin YÖNETİM PANELİ diye gördünmü görmedinmi ozaman üye girişini yap adminı üye olacka görür giriş yapmadan çıkmaz o zımbırtı böyle olamacak dur gösterem
sonra yönetim panelinde confiragasyon bu ne var tıkla oraya forumunun ayarlını yap türkçeyi seç sonra panel türkçeleşir.kurcala bul işte yaww :D stayle add de ekle yani ordan tema seç yükle seçeneklerden aktif et işte forum yöntimine gir katagori felan ekle yeter ama bukadarınıda siz edin gari :Pp
bana anlatmıon herhalde onu :) en cok phpbb fordum acan kisiyim belki :)) ama phpnukte annamadım -
bence bir işe yaramaz arkadaşlar uğraşmayın derim size