folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Belkide Hayatım Bu Konuya Bağlı !!!!

Belkide Hayatım Bu Konuya Bağlı !!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

şimdi arkadaşlar ben bu yıl öss sınavına girmiş biriyim sınav sonucunda ea 1 den 293 ea2 den ise 260 aldım yani berbat bir durumdayım neyse asıl sorun babamın benı 2 un içerisinde köye çalışmaya gönderecek olması eğer adam akıllı  veya 4 yıllık işi de garanti olacak bir bölüm bulamazsam çarşamba günü memlekette tarlada olacağım ve okuma hayatım bitecek herşeyi ayarladı tüm herkesle irtibata geçti kesin gönderiyor bilöf ihtimali yok yalvarırım bildiğiniz bir bölüm varsa paylaşın

NOT= bu bilgileri verdiğim kişi ben değilim en yakım dostum yardımlarınız bekliyoruz ...

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    iyi de hoca ben bizim napacagımızı anlamadım. bölüm mü söleyeceğiz

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoca bana kalsa hiç aile baskısı altında kalmam gelecekteki planlarımı kendim yazar kendim oynarım kaçarım evden :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hacı akılsız başın cezasını ayakları çeker sen koca sene durmuşsun şimdi aklın başına geliyor :D neyse yardım edin lan murid zor durumda ilgim ve bilgim alanında bir şey olsa yardım ederdim ama yaz gitsin açık öğretim derim oda 4 yıllık nasılsa.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

onu bnde anlamdım :| ama tarlada calısmanın nesı kotukı o cougun yerınde olmak ısteyen kac kısı var babası ona egıtım gormesı ıcın fırsat tanımıs ama olmamıs sımdı vakıt tarlada calısma vaktrdr kolay gelsın bnde cok calısdım tarlada severım ama cok yorucu :D 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    mosquit0 bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

onu bnde anlamdım :| ama tarlada calısmanın nesı kotukı o cougun yerınde olmak ısteyen kac kısı var babası ona egıtım gormesı ıcın fırsat tanımıs ama olmamıs sımdı vakıt tarlada calısma vaktrdr kolay gelsın bnde cok calısdım tarlada severım ama cok yorucu :D 

ayrıca tarlada çalışıpta öss de ilk 10 a giren insanlarıda esgeçmemek lazım ben çok çoban ve tarlada çalışan adamın ilk 1000 e girdiğine şahit oldum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    tarlaya Bilerek gönderiyor baban hayatın zorluğunu öre seneye daha iyi çalış diye bu alışıla gelmiş bir kuramdır :) seneye baban senden önce gidip Başvuru formu alackamerak etme tadını çıkar

eskilerden kim kaldı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Şurayı yaz burayı diyemeyeceğim ama su ürünleri bölümünü yazma,benden sana tavsiye.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    mosquit0 bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

ayrıca tarlada çalışıpta öss de ilk 10 a giren insanlarıda esgeçmemek lazım ben çok çoban ve tarlada çalışan adamın ilk 1000 e girdiğine şahit oldum.

seadog bunu yazdı:

sana katılıyorm hacı 2006 yılında mardin de tarlada çalışıp köy okulunda okuyan bir kız oks de 4. cü olmuştu.

gururluysaN tbt yi tbt liysen gurur unutacan!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

birader boşver iyi evlat olma! babana sende blöf yap hazır tarlaya gidiyo baban git evde alem yap kötü şeyler yap. baban dicek bu sefer hakikaten bizim oğlandan bi bok olaz umudunu keser sende bi sene kazanırsın. seneyede kazanırsın öss yi yırtarsın. iyi evlat olma babalar iyi evlatları kullanır . dışardaki hapçı veletleri savunurlar. güven bana kötü çocuk ol bir iki ay

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bıldıgınız adam akıllı bölüm varsa adlarını söyleyin siz gerisini karıştırmayın .......

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 1760 Toplam Mesaj: 14