Belkide Hayatım Bu Konuya Bağlı !!!!
-
şimdi arkadaşlar ben bu yıl öss sınavına girmiş biriyim sınav sonucunda ea 1 den 293 ea2 den ise 260 aldım yani berbat bir durumdayım neyse asıl sorun babamın benı 2 un içerisinde köye çalışmaya gönderecek olması eğer adam akıllı veya 4 yıllık işi de garanti olacak bir bölüm bulamazsam çarşamba günü memlekette tarlada olacağım ve okuma hayatım bitecek herşeyi ayarladı tüm herkesle irtibata geçti kesin gönderiyor bilöf ihtimali yok yalvarırım bildiğiniz bir bölüm varsa paylaşın
NOT= bu bilgileri verdiğim kişi ben değilim en yakım dostum yardımlarınız bekliyoruz ...
-
iyi de hoca ben bizim napacagımızı anlamadım. bölüm mü söleyeceğiz
-
hoca bana kalsa hiç aile baskısı altında kalmam gelecekteki planlarımı kendim yazar kendim oynarım kaçarım evden :)
-
hacı akılsız başın cezasını ayakları çeker sen koca sene durmuşsun şimdi aklın başına geliyor :D neyse yardım edin lan murid zor durumda ilgim ve bilgim alanında bir şey olsa yardım ederdim ama yaz gitsin açık öğretim derim oda 4 yıllık nasılsa.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------onu bnde anlamdım :| ama tarlada calısmanın nesı kotukı o cougun yerınde olmak ısteyen kac kısı var babası ona egıtım gormesı ıcın fırsat tanımıs ama olmamıs sımdı vakıt tarlada calısma vaktrdr kolay gelsın bnde cok calısdım tarlada severım ama cok yorucu :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
-----------------------------onu bnde anlamdım :| ama tarlada calısmanın nesı kotukı o cougun yerınde olmak ısteyen kac kısı var babası ona egıtım gormesı ıcın fırsat tanımıs ama olmamıs sımdı vakıt tarlada calısma vaktrdr kolay gelsın bnde cok calısdım tarlada severım ama cok yorucu :D
ayrıca tarlada çalışıpta öss de ilk 10 a giren insanlarıda esgeçmemek lazım ben çok çoban ve tarlada çalışan adamın ilk 1000 e girdiğine şahit oldum. -
tarlaya Bilerek gönderiyor baban hayatın zorluğunu öre seneye daha iyi çalış diye bu alışıla gelmiş bir kuramdır :) seneye baban senden önce gidip Başvuru formu alackamerak etme tadını çıkar
-
Şurayı yaz burayı diyemeyeceğim ama su ürünleri bölümünü yazma,benden sana tavsiye.
-
BuZuL bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
ayrıca tarlada çalışıpta öss de ilk 10 a giren insanlarıda esgeçmemek lazım ben çok çoban ve tarlada çalışan adamın ilk 1000 e girdiğine şahit oldum.
ayrıca tarlada çalışıpta öss de ilk 10 a giren insanlarıda esgeçmemek lazım ben çok çoban ve tarlada çalışan adamın ilk 1000 e girdiğine şahit oldum.
sana katılıyorm hacı 2006 yılında mardin de tarlada çalışıp köy okulunda okuyan bir kız oks de 4. cü olmuştu. -
birader boşver iyi evlat olma! babana sende blöf yap hazır tarlaya gidiyo baban git evde alem yap kötü şeyler yap. baban dicek bu sefer hakikaten bizim oğlandan bi bok olaz umudunu keser sende bi sene kazanırsın. seneyede kazanırsın öss yi yırtarsın. iyi evlat olma babalar iyi evlatları kullanır . dışardaki hapçı veletleri savunurlar. güven bana kötü çocuk ol bir iki ay
-
arkadaşlar bıldıgınız adam akıllı bölüm varsa adlarını söyleyin siz gerisini karıştırmayın .......