folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bellek Hızları Farklı 2 Ram ?

Bellek Hızları Farklı 2 Ram ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hoja Aldığın Ram Ddr2 Anakartın Varsa Olur.) Yoksa Zaten Ram Bir İşe Yaramaz.. Anakartım Bu Ram`e Göre Değilmiş.. de Geri Ver..) Diğerinin Aynısını Al.) senın aldıgın ram ddr2 ve anakartın bunu desteklemıyo olsa gerek..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hoja adam zaten ddr2 kullanıyor. 667 de 533de ddr2 dir. onceden 667 kullandıgına gore demekki ddr2 board var. soruyu sorana tekrar soyluyorum, hızların farklı olması stabilite sorunu yaratmaz. yuksek hızlar geriye donuk uyumludur. senin aldıgın ram ile onceden kullandıgının CASları farklı oldugundan stabil calısmıyor buyuk olasılıkla. bunları esitleyeceksin sadece

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

Cas ayarlarını tam olarak açabilirmisinz.Frekans ayarları mı oluyor?.

3 modda da denedim. 667 533 ve auto .Hepsinde sorunlar aynı Arada bi mavi ekran.Programlarda bellek hataları ve cogu zaman monitore görüntü gelmemesi.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    667 ile 533 aynı anakarta çalışmaz diye biliyorum ben çalışsa bile tonla hata verir. Git ramleri değiştir.

ftw
Toplam Hit: 2464 Toplam Mesaj: 15