Ben Artık Zengin Bir İnsanım.
-
gayet güzel mantıklı bir konu da yorumları kınıyorum bir çoğu gereksiz bulmuş şükretmeyi , yazıklar olsun..
-
çok şükür
-

bende bazen kendimi zengin hissediyorum.
-
bende var diye "şükür" ün içinde onda "yok" şükür de vardır
ya da onda niçin "yok" sorusunu, sormalı..
-
işte bu yüzden Durdenizm (fight Club - Tyler Durden Düşüncesi)
-
Yorum sizin dedim..
Konuya sicin demedim ki.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
türüne çaktımın sarı benizlileri yaşamayı bile haketmiyorlar , bu sefil yaşamlarından kurtarmak lazım bu mahlukları
Hic birsey seni insanlara karsi irkcilik yapma hakkini vermez..Kaldi ki bu insanlar da senin irkina senin gibi laf etse aslan kesilirsin..
Yorum yapacaksaniz lutfen adam gibi yorum yapin..Yapmayacaksaniz da konuyu kirletme,kirli dusuncelerinle.
-
hangi devletten bu çocuklar içim acıdı.
bir kere daha kahroldum.
-
Blackjack bunu yazdı:
Her zaman en kötüsünü bulurlar.Mezara dahi girdiğinde en azından dünyanın keşkemeşinden uzaksın diye avuturlar.Bu yüzden şükretmek aptalların erdemidir.Gidebilceğin başka bir dünya,yaşayabileceğin başka bir hayat daha yok.Ben zengin mengin değilim aza tama falanda etmiyorum.Bir insan olarak sende yiyip içip sıçıp ölüyorsun,diğeride.Ama diğeri sana lütfedip iş,aş,eğitim hakkı tanıyor.Ancak kurallarına uyduğun taktirde.Neden ? O ölümsüz falan mı.Neden şükredelim,neden boyun eğelim.Sikerim kuru ekmeği.Zengin sofrasına darı ekmek,çorbasına su katmak istiyorum.Son nefesimde de dahi şükretmiyecem.İnsaları şükretmeyi değil omuz omuza isyan etmeye teşvik edin.
Tarih bizimle başlar bizimle biter.Her düşünce kurum,kuruluş,doğma.Hepsi bizim etrafımızda şekillenir ve biz öldüğümüzde bizim için biter.Uyanın artık geberince uyumak için yeterince vaktiniz olucak zaten.
Senin atalarin da sukrederdi,gectim atalarini,annen baban da sukreden insanlardir eminim.Sen nasil sukretmiyorsun diye ben sana aptal demiyorsam,sen de ayni sekilde sukreden insanlara aptal dememelisin.
Sen isyanlari oynamaya devam et..Ama bu konunun altinda degil..Cunku konuya verebilecegin bir katki goremiyorum.
-
IRET bunu yazdı:

bende bazen kendimi zengin hissediyorum.
-----------------------------bende kendimi fakir sanardım :B