folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ben Böle Pc Nin Bi Yardım Edin Ya Mirütler :"(

Ben Böle Pc Nin Bi Yardım Edin Ya Mirütler :"(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    amk ben pc nin pc ye format atıyom istediğim sitelere iki saat giriyom pc kapanıp tekrara çıldığında bi daha giremiyorum bekliyo bekliyo sayfa görüntülenemiyo dio aceba neden olur ya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    bilgisayardan diilde modemden olablirmi acaba bi res at modeme dene bakalım

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Çak Bi Format Daha :D

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------
    bilgisayardan diilde modemden olablirmi acaba bi res at modeme dene bakalım
    bilmiyorumki modemle alakası olabilirmi ama hiç girmiyo bazılarına pcye bi format atıyorum giriyoo sonra bilgisayarı tekrar başlatınca girmiyo modemi zaten bilgisayarı kapatınca sürekli kapatırım hiç açık bırakmam yani
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    yaff modemi kapa aç demedim res at dedim arkasında ufak bi delik olcak ona bişi sokup basılı tut tabi şifrelerin sıfırlancak girebilceksen yap giremiceksen yapma =O)

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

bilmiom bunu yazdı:
    amk ben pc nin pc ye format atıyom istediğim sitelere iki saat giriyom pc kapanıp tekrara çıldığında bi daha giremiyorum bekliyo bekliyo sayfa görüntülenemiyo dio aceba neden olur ya

Cosmic İn Dedigi Gibi Modeme Bi Res Çek FOrmat Ida Nasıl Atıyosun Üzerinemi Kuruyon Yoksa Cd Denmi Atıyon... 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    tmm dediğiniz gibi modemi reset çektim web arayüzüne kurulum falan yapıtm işte düzelmedi formatıda cdden atıyorum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

Board ile alakalıda olabilir..benim MSIK9N varken bu sorunu yaşıyodum sanırım ethernetinde bi sorun vardı :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    bazen pcler böyle mantıksız sorunlar çıkartabiliyor.onun için en güzel çözüm eger yüksek biryerdeysen camdan aşşağı atabilirsin eger iskele warsa denize atmanı tavsiye ederim :)     

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

kardeş sen modemi dene olmadı ethernet kartını onboard ise disable yap yeni PCI ethernet tak bide ole dene.bence ethernetten.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    kardeş eğer modemin usb modemse ve antivirüs yüklü değilse olabilir.. çünkü güvenlik duvarı olmuyor usb modemlerde.. hem internetin yavaşlıyor hemde çoğu siteye giremiyosun.. nedeniyse saldırı yaparak virüs atmaları .. eğer normal modem kullanıyosan etherneti bi dene derim ;)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 1603 Toplam Mesaj: 13