Ben Böyle Airties İn De Telekomunda
-
ya beyler aylardır bi sorun var hallemedim amk. şimdi bu airties denilen ibne modemde download 1024 ulaşmayınca nette giremiyorum bu ttnetin bi sayfasına yönlendirme yapıyor tabi ben modemin tekrar kuruyorum o zaman oluyor ip den...

gördüğünüz gibi amk indirme 544 bu değişiyor işte bazenlere
şimdi aşağıdaki resimdeki gibi olunca 1024 down rahat rahat internete giriyroummm sorun neyde beyler

bu oluncada tamamdır nette takılıyorum mutlu bir aile fotorafı :D sorun nedir acaba ?
-
-
tamam onu kaldırsam bişi kalmaz mı onu mu demek istiyrosun ? aslında demek istemiyorsunda ben öyle anlamak istiyorum? ne şişiyor yahu soda versek falan ? rahat sindirir
-
-
daha önce alsında onuda yapmıştım kardeş gene olmuyorrr bi ibnelik var galiba sürekli modem reset atıyor kendine reset atıyor diyorum ama bence atmıyorda :D çünkü içine girdiğimde şifrem hala kayıtlı gözüküyor amk anladım yaa rene sen bilisin
-
peki tavsiye edeceğiniz modem gerçekten memnun kaldığınız modem hangileri
-
La Exca İpnesinden Aldım Modemi Picatel Combo 2 Cıkışlı Qüsel Bi Modem :D ama müşterisi cıktı baglıycam :D
İpneye kullanmalıgına verdim.ne kullanıyor ne de getiriyor üç ayda zor aldım amk.cıkarken sullama yaptım.amk her yeri
ıslandı malın :D bi de kasa getirmiş amk oda kendisine benziyor.parça lasım olur içinden belki :D Picatel Comboyu Ben
4 sene kullandım.Gerçektende süper modem hiç bir boku falan yoq mandalı kaldır net e baglan düşme falan olmaz.kolay
kolay şişmez amk :D tabi bu flood yapan makinalara baglı :D
-
Bende AirTies modemi teknosa'dan almıştım, aynı sorun bendede vardı götürüp değiştirdim.
Belki seninde değişme olanağın vardır.
-
öncelikle sorun modemden'de olabilir bağlantından da olabilir. Aynı sorun bende de oluyor marka önemli değil ben C-net kullanıyorum ama benimki bağlantıdan kaynaklanan bir durum. öncelikle bağlantı ayarlarına bak derim eğer evinde paralel ve telsiz telefon warsa bağlantıdan olması yüksek bir ihtimal. Fakat modemden de kaynaklanabilir somut olarak görmedikçe kesin bişi diyemem.
-
Zoom dan sasmayin paraya kiyin ama sorun yasamayin.
-
siktin demi modemi aq telekoma suc atma modem falanda alma ıdare et bende fazla modem var 4 eternet 1 usb duruyo gelınce verırım aq