folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ben Böyle Airties İn De Telekomunda

Ben Böyle Airties İn De Telekomunda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

ya beyler aylardır bi sorun var hallemedim amk. şimdi bu airties denilen ibne modemde download 1024 ulaşmayınca nette giremiyorum bu ttnetin bi sayfasına yönlendirme yapıyor tabi ben modemin tekrar kuruyorum o zaman oluyor ip den...

ibne%201

gördüğünüz gibi amk indirme 544 bu değişiyor işte bazenlere

şimdi aşağıdaki resimdeki gibi olunca 1024 down rahat rahat internete giriyroummm sorun neyde beyler

ibne%202

bu oluncada tamamdır nette takılıyorum mutlu bir aile fotorafı :D sorun nedir acaba ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    tamam onu kaldırsam bişi kalmaz mı onu mu demek istiyrosun ? aslında demek istemiyorsunda ben öyle anlamak istiyorum? ne şişiyor yahu soda versek falan ? rahat sindirir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    daha önce alsında onuda yapmıştım kardeş gene olmuyorrr bi ibnelik var galiba sürekli modem reset atıyor kendine reset atıyor diyorum ama bence atmıyorda :D çünkü içine girdiğimde şifrem hala kayıtlı gözüküyor amk anladım yaa rene sen bilisin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    peki tavsiye edeceğiniz modem gerçekten memnun kaldığınız modem hangileri
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

La Exca İpnesinden Aldım Modemi Picatel Combo 2 Cıkışlı Qüsel Bi Modem :D ama müşterisi cıktı baglıycam :D

İpneye kullanmalıgına verdim.ne kullanıyor ne de getiriyor üç ayda zor aldım amk.cıkarken sullama yaptım.amk her yeri

ıslandı malın :D bi de kasa getirmiş amk oda kendisine benziyor.parça lasım olur içinden belki :D Picatel Comboyu Ben

4 sene kullandım.Gerçektende süper modem hiç bir boku falan yoq mandalı kaldır net e baglan düşme falan olmaz.kolay

kolay şişmez amk :D tabi bu flood yapan makinalara baglı :D

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bende AirTies modemi teknosa'dan almıştım, aynı sorun bendede vardı götürüp değiştirdim.

Belki seninde değişme olanağın vardır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    öncelikle sorun modemden'de olabilir bağlantından da olabilir. Aynı sorun bende de oluyor marka önemli değil ben C-net kullanıyorum ama benimki bağlantıdan kaynaklanan bir durum. öncelikle bağlantı ayarlarına bak derim eğer evinde paralel ve telsiz telefon warsa bağlantıdan olması yüksek bir ihtimal. Fakat modemden de kaynaklanabilir somut olarak görmedikçe kesin bişi diyemem.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Zoom dan sasmayin paraya kiyin ama sorun yasamayin.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chackal
    chackal's avatar
    Erkek
    siktin demi modemi aq telekoma suc atma modem falanda alma ıdare et bende fazla modem var 4 eternet 1 usb duruyo  gelınce verırım aq

Yarın bambaska biri olacagım diyosun. Niye bugunden baslamıyosun a.q.
Toplam Hit: 2267 Toplam Mesaj: 14