Ben Böyle Şansın İlkez Aşık Oldum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MuRaT55 bunu yazdı:
    -----------------------------

lan kizlar okusa bunu " ayyyyy cok romantik" der..

o senin öyle titredigini gördüyse gelir yaw (umarim ) :D  gelmezse anket yaptigin sokaga afi$ as :D

öyle bir güzel anlatmissinki, abi vallahi gözümde canlandi.. yasamak yada yasamamak :D

:) ahh be kardeşim allah büyük

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

hoja bu konularda profesyonel davranmazsan kaybetmeye mahkumsun. kızın aklında uyanan şey bununla tanışırsam yarım saat sonra tecavüz etmeye kalkar düşüncesi hakim olmuştur bence bekleme sağdan ilerle belki karşılaşırsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

qertenqelex bunu yazdı:

hoja bu konularda profesyonel davranmazsan kaybetmeye mahkumsun. kızın aklında uyanan şey bununla tanışırsam yarım saat sonra tecavüz etmeye kalkar düşüncesi hakim olmuştur bence bekleme sağdan ilerle belki karşılaşırsın

inşallah :D

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

şimdiki zamanda aşık olmak zor madem olabildin arkasını bırakma biçok erkek gibi korkak olma sakın

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:

şimdiki zamanda aşık olmak zor madem olabildin arkasını bırakma biçok erkek gibi korkak olma sakın

İrva senin cevabın çok önemli sayılır bırakmamda hala gelmedi göremedim bir türlü  :(

Toplam Hit: 1946 Toplam Mesaj: 16