Ben Bu Kadınları Anlamıyorum.
-
dead_march bunu yazdı
hiç okumadan cevap veriyorum kadınların malesef %80i için deveyi diken insanı siken felsefesi geçerlidir sen iylikle içtenlikle yaklaşınca ya sana gerizekalı muamelesi yapıyorlar ya ciddi almıyorlar ada senin amına koymaya çalışıyorlar ama biraz ibne oldunmu busorunların hiçbşrşyle karşılaşmıyorsun
sonuna kadar haklısın
-
omegledeki kaşarlar çok fena
-
Homer bunu yazdıdead_march bunu yazdı
hiç okumadan cevap veriyorum kadınların malesef %80i için deveyi diken insanı siken felsefesi geçerlidir sen iylikle içtenlikle yaklaşınca ya sana gerizekalı muamelesi yapıyorlar ya ciddi almıyorlar ada senin amına koymaya çalışıyorlar ama biraz ibne oldunmu busorunların hiçbşrşyle karşılaşmıyorsun
sonuna kadar haklısın
ayenen öyle koyucan çocugu yol vericen birine koyarken digerinide yedek tutucan sonra ikisini karşı karşıya getiricen karıların kapışmasını izliycen ben öyle yapıyorum çokda zevkli oli
-
tosun bunu yazdı
Kızın duygularıyla neden oynuyon lan piç
başka yoruma gerek yok sesli güldüm ölüorum lan :D
xD hocam onda anlamıcak ne var kızı sadece sana kaşarlık yapmış sende arkadaşını getirip grup deyince hasss olmuş yani
-
lan ne geceydi yaa amk karısı kanser etti beni.
-
baska bi site daha vardi rus ruleti gibi biseydi oda guzeldi
-
demirci bunu yazdı
baska bi site daha vardi rus ruleti gibi biseydi oda guzeldi
sdfsdhf chatroulette.com
-
bir benzeri de skype da bana oldu.. bi kız ekledim kabul etti dedim işte naber falan ingilizcemi geliştircem (:D:D aslınnda hikaye ingilizce falan .göğüslerine yazsana bilmediğim kelimeleri derdim normalde de , çok yorgun bir anıma denkj geldi sanırım :) ) dedi yokönce cam açalım sana bi cam show yapıyım . dedim yok la istemiyorum konusmak ıstıyorum ... kız çevrimdışı ...
not: çok pişmanım...
-
Önce bi resim at sonra değerlendirme kısmına geçeriz :P