Ben Bu Türktelekom Görevlisine Ne Yapayım??
-
adam bi hanZoLuk yapmıs .. ama ** tiret .. büyüklük sende kaLsın .. adamaa ne yaparsan yap istersen *ik ama oLay gecmis gitmis ..
afffet .. !
-
insanlık halidir
biraz abartmıyormusunuz adamlar günde kaç kişi ile uğraşıyor -
vegapc : böyle uğraşıyosalar hiç uğraşmasınlar abü..kaç kişi maç kişi :D
bozzkürt : küfürleri sansürleyince noluyor terbileyi mi oluyor?
**
crysis warhead indirdim çoktan hatta oyunun sonundayım
istemiomusun yoksa xD vazgeçtiysen pm at
-
Arkadaşım Hata yapmış olabilir.. bu kadar üstelemenin bir anlamı yok. ama bu arada.. elinden gelenide ardına koyma çünki hiçbir b*k olmayacaktir
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------vegapc : böyle uğraşıyosalar hiç uğraşmasınlar abü..kaç kişi maç kişi :D
bozzkürt : küfürleri sansürleyince noluyor terbileyi mi oluyor?
**
crysis warhead indirdim çoktan hatta oyunun sonundayım
istemiomusun yoksa xD vazgeçtiysen pm at
-----------------------------sie lan saLak .. önce nickimi doru kllnmayı örenn ..
abaza ..
-
Bozzkurt Yorumlarına Dikkat et.. Sen önce saygılı davranmayi öğren ;)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Bozzkurt Yorumlarına Dikkat et.. Sen önce saygılı davranmayi öğren ;)
-----------------------------dostum sen önce benim attığım mesaja bak daha sonra gelen mesaja .. benim saygımda bir kusur yoktur .. fakat kışkırtmak amacıyla yapılan hareketler bunlar ;) ..
mesajları tkrar incele ..
-
sie lan saLak .. önce nickimi doru kllnmayı örenn .. abaza ..
:) bozkürt dedi diye.. bu kadar .. uçuyorsan postlara tekrar göz atmama gerek yok demektir.) -
dostum olayın bundan ibaret olduğunu nereden biliosn .. ??
snn neden bole muhalefet yaptığınıda biliyorum .. sırf nickim bozzkurt die 'mi acaba ? saygımı son damlaya kadar korumaya calısıorm ama ' çüşş ' hanii. . her insanın olduğu gibi bnmde blli bi sabrım var..
ve fzla uzatmaya grk yok cnkü knuyla alakası yok ;) ..
-
bi daha işin düştüğünde herşeyi tek tek kelme kelime yavaş bir şekide anlatmaya calış
anladığından emin ol
başka yolu yok