folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ben Bunlara Şimdi Ne Yapayım?

Ben Bunlara Şimdi Ne Yapayım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Bence odalarının önüne bir mesaj bırak efendice yazılmış ben iyilik istiyorum vs  ibisinden eğer devam ederse ben daha beterini yaparım gibilerinden anladın sen.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    waffen
    waffen's avatar
    Erkek

EEE ...

Ethernet kablosunu yeniden bağlat , nasıl olduysa faili mechul bir şekilde kaybolduysa... yeni takılan kablonun jack kısmını cıkar ve turuncu - turuncu beyaz - mavi - mavi beyaz - telleri ayır ve birbirine metal kısımları değicek sekilde sar diğer açıkta kalan telleride birbirine sar ver ve doğru elektrik prizine sok... böylelikle tüm yurt networki tahrib olacaktir... 

var olacağız
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

Bunu yapanın kıçına yumurtanın akını dök sonrada sabah karşısına geç bi sigara yak ve pis pis sırıt salak değilse anlar acaba der bu beni s... k.....t   mi diye düşünür en iyisi bu bence

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Bence fazla yaratıcılığa gerek yok, hadi bi arakdaşın şaka yapıyo olsa neyse. Ama düşmanım diyorsun. Git dal ağız burun bayıltana kadar, sonra yanında getirdiğin kablo parçasını götüne sok. Yanınada yazarsın "Benim netin kabloyu çıkarttın, bakalım senin götün kabloyu kim çıkartacak."

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Donla Pijama Olayına Koptum, Hakikatende Alemmişsiniz. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 8695 Toplam Mesaj: 36