Ben Hayatımda Boyle Trojan-Virus Karışımı Birşey Görmedim Yardımm..
-
arkadaşlar oyle bir illet bulaştıki acaip birşey yahu adı sanı belli değil gibi www.mIcro-soft.cn diye gözüküyor her siteye girişimde sayfaların üstünde ince çubuk gibi duruyor kasıyor veri alışverişi yapıyor ne kaspersky ne spy remover ne trojen cleanar nede FORMAT işe yaramadı lanet olsun kurtulamadım nasıl birşey yahu bu
-
hoca belki monütör çizilmiştir :)
-
ahh hocam keşke çizik olsa kaspersky buldum diyor sonra silmeye götüm yemedi diyor hay allam ya
-
hijack kullan derim..
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
hoca belki monütör çizilmiştir :)
---------------------------muhahahahahahahaha :D
bence de karışma o bilgisayarla virüs arasında. aralarına girme :D sonra sen kötü olursun :D
-
XmV bunu yazdı:
arkadaşlar oyle bir illet bulaştıki acaip birşey yahu adı sanı belli değil gibi www.mIcro-soft.cn diye gözüküyor her siteye girişimde sayfaların üstünde ince çubuk gibi duruyor kasıyor veri alışverişi yapıyor ne kaspersky ne spy remover ne trojen cleanar nede FORMAT işe yaramadı lanet olsun kurtulamadım nasıl birşey yahu bu
formatla olmadı diorsun. bence biosa kaçıor format ta format at bios pilinide çıkar restlensin bi halt kalmaz.. -
O virüsü sana ben yolladım, nedenini biliyorsun =)
Tek çözüm pc yi değiştir :P
-
hocam bu lanet olası bir notebook ama boyle giderse birazdan kırık bir notebook olacak
-
hjm bi screen gönderirmisin:)
-
verdiğin websitesinin google da aratınca sadece 2 sonuç çıkıyor, bu çinliler ruslarıda geçmeye başladı vallahi,ama bu zararlı ilk sana mı bulaştı ki arkadaşım ben anlamadım :D, bir hijack this raporu versene bakim :D
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
hjm bi screen gönderirmisin:)
bi gönder. ben çok tecrübeliyim bana bulaşmayan virüs yok. bi bakalım belki yararımız dokunur
Toplam Hit: 3833 Toplam Mesaj: 12