Ben Kimmiyim ?
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------be_cool bunu yazdı:
vallaha cok guzel yazmışın ve senden bu sözleri kullanmak icin izin istiyorum
-----------------------------Bütün hakları gasp edilmiştir kullana bilirsin :)
sana aitse kullanırım bak vala kullanırım :Dgel senle biz is yapalım felsefen güzel belki yüzün güler :D:D ne dersin kara kutu
-----------------------------ne tarz bi iş bu doktor :D
-
metin ol arkadaşım geçecek bu günler
-
azcık kendini sevsen diyorum :/
-
önemli olan senin tanrıya inanmış olman değil,onun sana inanmış olmasıdır,eğer sana inanmıyorsa işin bitmiş demektir,
bazılarına inanmadıgı kesin,yada en azından bana inanmıyor ;)
-
xz bunu yazdı:
belkide adam haklı bazılarımız insan değiliz gerçekten başka bişey olduk başka bişey olarak doğduk ama bunun farkında bile değiliz çünkü halen insanlarla çiftleşebiliyorz ve bu yeteneğimizi korumaya çalışıyoruz , çünkü bazılarımız bu gerçekliğe yaşamak zorunda kaldıkları yaşama oldukça uyumsuz ve adapte olacak gibi de gözükmüyor. kurtta köpeğe benzer ama köpek değildir mesela , milyarlarca köpeğin içine tıkılıp kalmış , aman tanrım neden boynumda bu zincir var diyen zavallı bir kurt olabilir yada tam tersi kurtların arasında büyümeye zorlanmış bir köpek. tabi diğerleri buna tepki göstercekler sevmicekler bu mahlukatı ama neden sevmediklerini bile bilmeyecekler . bu kadar büyük farklar varken neden toplum diye bişi var deme hakkımız bile yok mesela çünkü kro mahsunun dediği gibi "hepümüüüüz qardeşüüz" . çoğumuz uyumsuzuz ama sadece bu kendinden nefret etmek için yeterli değil , kendinden nefret etmek için sağlam nedenlerin olmalı , tanrıyıda işimize karıştırmayalım varmı yokmu belli değil , varsa bile bizi ve sefil yaşamlarımızı skine taktığınıda söyleyemeyiz bence
-----------------------------arkadaşım insanların inandıkları şeylerle ilgili cümle kurarken biraz özenli olurmusun yoksa fevri davranarak kötü sözler işitmen içten bile degil biraz sora bazı arkadaşlarımız tarafından, marjinal olmak adına bunları yapmayın üslubunu biraz düzenle bence, ayrıca insan yaratılanın en şereflisidir böle alçaltmayın kendinizi :)
-
karakutu bunu yazdı:
be_cool bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------be_cool bunu yazdı:
vallaha cok guzel yazmışın ve senden bu sözleri kullanmak icin izin istiyorum
-----------------------------Bütün hakları gasp edilmiştir kullana bilirsin :)
sana aitse kullanırım bak vala kullanırım :Dgel senle biz is yapalım felsefen güzel belki yüzün güler :D:D ne dersin kara kutu
-----------------------------ne tarz bi iş bu doktor :D
albüm calısması sözlerini yada icini dökecegin sözleri parcalarımızda kullanıp herkeze yaymak gibi bir is ne dersin :d -
sadece son cümleyi begendim
-
sen cesedin yanında 200 yıl kalsan bile cesed senin yanında 200 yıl kalamaz. :D
-
Doğacaktır, elbet sana vadettiği günler Hakk’ın.
-
vay amk yaa büyültmeyin bu kadar alt tarafı bi yazı :D