Ben Nasıl Deli Oldum -7- (Asmera)
-
Narkozun dozajını biraz fazla tut be doktor. Susup da söyleyemediğim yanlarım ağrıyor.
Çok güzel.
-
İçimde bişeyler öldü :p
-
her zamanki gibi soru işaretleri bıraktı aklımda :|
"Melekler kutsal kitaplardaki hukuksal boşluklardan faydalanıp bütün insan ruhları üzerine bahse girmişti"
devamını bekliyorum saygılar... -
"Tanrı; canı sıkılmasın diye umursamaz tavırlar takınırken," :D Antikky telif hakkı istemesin :Pp
"Ve siyah beyaz kara bulmacalarda" kare bulmaca değil mi o hocam..
olsun iyi olmuş gene death note gibi bişey bekliyorum senden yada ileri kurgu teknikleri gibi bi kitap :) kolay gelsin..
-
gayet güzel :) 8 i görmek isteriz..
Attığım çığlıklar olası bir intihara dönüşüp Tanrı’nın yedi katlı bürokrasisine takılmasaydı; yaşıyor taklidi yaparak insanlardan, ölü taklidi yaparak Tanrı’dan kaçacaktım. Ve siyah beyaz kara bulmacalarda yukarıdan aşağı bir yaşama biçiminin cevabını; intihar koyacaktım…
-
Ben seninle aynı kelimeleri söyleyemediysem, sen benimle aynı sessizlikte kalabilirdin.
Burası muhteşemmiş.aklıma kötü bi anım geldi.
-
güzel olmuş :) bu sanki yeni bi seri gibi.. öncekilerden biraz farklı başlamış..
-
bakıyorum da herkes kendine cümleler almış (: karatahta'nın aldığı cümle ayrıca dikkatimi çekti ama ne de olsa avukat adam (:
İlginize teşekkürler.
-
NowalgiN bunu yazdı:
Üzerinde denediğim son intiharım sonucu Azrail aşırı kan kaybından yoğun bakıma alınmıştır. Bu nedenle yeryüzündeki ölümlere yedi gün süreyle ara verilmiştir…
Ayrılıklara da!
-----------------------------+ yine süpersin nowalgin.
-
Valla Seni Tebrik Ediyorum Kardeşim Biraz Baktım Bunu Diğerlerinide Okudum Ama Aklıma Bişi Takıldı Herhalde Bu Yazılara KEndinden Bişilerde Katmışsın Biraz Boşlukta Gördüm Seni Gel İneyim Çocukluğuna Çözeyim Seni :)
Bende Yazmak İstiyorum Aslında Aklımda Hep Bir Hikaye Var YAzmak İStediğim Ama Korkuyorum Yapılacak Yorumalrda Ki Yargısız İnfazlardan...