folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ben Nasıl Deli Oldum -7- (Asmera)

Ben Nasıl Deli Oldum -7- (Asmera)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Narkozun dozajını biraz fazla tut be doktor. Susup da söyleyemediğim yanlarım ağrıyor.

Çok güzel.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    İçimde bişeyler öldü :p

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

her zamanki gibi soru işaretleri bıraktı aklımda :|

"Melekler  kutsal kitaplardaki hukuksal boşluklardan faydalanıp bütün insan ruhları üzerine bahse girmişti"
    devamını bekliyorum saygılar...

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

"Tanrı; canı sıkılmasın diye umursamaz tavırlar takınırken," :D Antikky telif hakkı istemesin :Pp

"Ve siyah beyaz kara bulmacalarda" kare bulmaca değil mi o hocam..

olsun iyi olmuş gene death note gibi bişey bekliyorum senden yada ileri kurgu teknikleri gibi bi kitap :) kolay gelsin..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

gayet güzel :) 8  i görmek isteriz..

Attığım çığlıklar olası bir intihara dönüşüp Tanrı’nın yedi katlı bürokrasisine takılmasaydı; yaşıyor taklidi yaparak insanlardan, ölü taklidi yaparak Tanrı’dan kaçacaktım. Ve siyah beyaz kara bulmacalarda yukarıdan aşağı bir yaşama biçiminin cevabını; intihar koyacaktım…

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Ben seninle aynı kelimeleri söyleyemediysem, sen benimle aynı sessizlikte kalabilirdin.

Burası muhteşemmiş.aklıma kötü bi anım geldi.

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    güzel olmuş :) bu sanki yeni bi seri gibi.. öncekilerden biraz farklı başlamış..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

bakıyorum da herkes kendine cümleler almış (:   karatahta'nın aldığı cümle ayrıca dikkatimi çekti ama   ne de olsa avukat adam (:  

İlginize teşekkürler.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

NowalgiN bunu yazdı:

Üzerinde denediğim son intiharım sonucu Azrail aşırı kan kaybından yoğun bakıma alınmıştır. Bu nedenle yeryüzündeki ölümlere yedi gün süreyle ara verilmiştir…

Ayrılıklara da!
    -----------------------------

+ yine süpersin nowalgin.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Valla Seni Tebrik Ediyorum Kardeşim Biraz Baktım Bunu Diğerlerinide Okudum Ama Aklıma Bişi Takıldı Herhalde Bu Yazılara KEndinden Bişilerde Katmışsın Biraz Boşlukta Gördüm Seni Gel İneyim Çocukluğuna Çözeyim Seni :)

Bende Yazmak İstiyorum Aslında Aklımda Hep Bir Hikaye Var YAzmak İStediğim Ama Korkuyorum Yapılacak Yorumalrda Ki Yargısız İnfazlardan...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
Toplam Hit: 6953 Toplam Mesaj: 29