folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ben Nasıl Deli Oldum -9- (Reenkarne Acılar)

Ben Nasıl Deli Oldum -9- (Reenkarne Acılar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler (:

Facebookta grubumuz var. pek fazla aktif değildi. Grubu düzenlerken Prometheus arkadaşımızın notunu gördüm. " hep böyle boş mu kalacak" yazmış (:  içime oturdu.  Artık yeni yazıları gruptan paylaşmaya karar verdim.

http://www.facebook.com/pages/12-Bazen-birileri-bir-yerlerde-yarim-kalir/114951080988?ref=nf

teşekkürler (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

"Boşuna atlama. Ölemezsin…"

Kendini bulmuş birinin hayli uzun zaman önceki ya da yapması gereken şeyin kendini bulmak olduğunu kısa zaman sonra anlayacak birinin sözü gibi geldi bana.Facedeki grubada aktiflik geleceğine sevindim,aynı acıların tekrarı çok boktan bişey sanki yeni acı olsa teselli edecek te insanı :)

Bazen insan hissetmeden de yazabiliyor yani acı hissetmeden o zamanda inanç gerekiyor ama söylediklerine kelimelere anlamı kelimeleri kullanma cambazlığından çok yazarken hissedilenlerin ve inanılanların kattığına inanıyorum ben ve merak ediyorum;Sen şimdi acılarında mısın dünün yoksa kendini bulmuşluğun tadında mı ?

Yüreğine sağlık.

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

HannibALgan bi sen arada yazarsınız böyle süper olur bizde okuruz düşünürüz iç çekeriz :D de arayı açmayın haftada bir yazın bişiler :)

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Nikoteen hocam yorumun için teşekkürler (:  Hani diyalektikte bir kavram vardır " Aynı nehirde iki kere yıkanamazsın" diye. Çünkü su, aynı su değildir. Bu da böyle birşey sanırım. Aynı acıyı iki kere yaşayamıyorsun. Ama her acı biterken bir yenisine gebe kalıyor. Bu yüzden acıların tekrarı yok. Sen öldüğünü zannederken başka bir kılıkta sana geri dönmesi var... Bunları yazarken canımı acıtan birşeyler var mı yok mu bilmiyorum. Yazdım sadece nedensiz. Sunduğun seçeneklerin hangisindeyim onu da bilmiyorum.. siz karar verin (:

fisek teşekkürler (: arayı açmamaya çalışırız. Fatih kardeşim de iyileşsin...

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 5807 Toplam Mesaj: 25