folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ben Seni Ne Zaman Özlesem

Ben Seni Ne Zaman Özlesem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bu sabah biryerde okudum fena içime oturdu.

Sizinde otursun :D

Ben seni ne zaman özlesem, burnumun direği sızlar. 
    Göğsüm sıkışır, ellerim yanar. Hasretin o ağır kokusu yayılır odama, sigaranın dumanı bile onunla boğulur.

Ben seni ne zaman özlesem, kulağın çınlar. Kimin andığını bilemezsin, isimler geçirirsin içinden, hiçbiri tutmaz.

...Ben seni ne zaman özlesem, gözlerime yaş birikir. Akmasın diye kızarım kendime, söz geçmez gözbebeklerime.

Ben seni ne zaman özlesem, bu şehirde bir ışık söner. Uykularımı paylaşır hiç tanımadığım bir kalp, rüyalarımda eşlikçim olur.

Ben seni ne zaman özlesem, bir şairin kelimelerine yerleşir acım. Bir şarkının en ağır notası olurum. Kenara atılmış bir enstrüman gibi, kendime çalar dururum.

Ben seni ne zaman özlesem, gözlerimde hayalin canlanır. Elimi uzatırım, dokunmak isterim, kaybolursun. Gittikçe silinir siluetin, bütün yaşadıklarımız anı olur.

Ben seni ne zaman özlesem, zaman durur. Okyanusta bir dalga havada kalır. Kuşların kanadı yarım, dillerde sözcükler eksik kalır.

Ben seni ne zaman özlesem, gökyüzünde bir melek ölür. O yüzden ayrılık; sadece ayrılanı değil, tüm evreni içine alan bir hüzündür.

Ben seni ne zaman özlesem, ruhum ayrılır içimden. Bulur seni neredeysen, camına konar. Sen kuş sanırsın…

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

la bırak bu işleri.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

anlıyorum..

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

cok dokandı lan :S

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Ben seni ne zaman özlesem, bir şairin kelimelerine yerleşir acım. Bir şarkının en ağır notası olurum. Kenara atılmış bir enstrüman gibi, kendime çalar dururum.

güzelmiş beğendim gerçten. o değil içime oturdu sağol amk :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ben seni ne zaman özlesem, gözlerime vurur kalbimin ağrısı, elmacık kemiklerimi geçer yanaklarımda durur gözyaşlarım,

ben seni ne zaman özlesem, bir soğuk rüzgar esmişçesine ellerim üşür, ellerim titrer ve burnumun direği kırılmışçasına sızlar,

ben seni ne zaman özlesem, dişlerim kenetlenir, boğazım düğümlenir, bir bıçak saplanır kalbimle midem arasına.

ben seni ne zaman özlesem,  dünyam durur, enkazda oynayan bir çocuk gelir aklıma, bazen sesslizce ağlar, bazen kahkahalarla...

bu da benden olsun bakalım :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

ben seni ne zaman özlesem, gözlerime vurur kalbimin ağrısı, elmacık kemiklerimi geçer yanaklarımda durur gözyaşlarım,

ben seni ne zaman özlesem, bir soğuk rüzgar esmişçesine ellerim üşür, ellerim titrer ve burnumun direği kırılmışçasına sızlar,

ben seni ne zaman özlesem, dişlerim kenetlenir, boğazım düğümlenir, bir bıçak saplanır kalbimle midem arasına.

ben seni ne zaman özlesem,  dünyam durur, enkazda oynayan bir çocuk gelir aklıma, bazen sesslizce ağlar, bazen kahkahalarla...

senmi yazdın

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

senmi yazdın

evet beş dakka önce yazdım hoşuna gittiyse her yerde ben yazdım diyebilirsin :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

ben seni ne zama özlesem elizabethe bi selam çakarım

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

IRET 

Tebrik ederim güzel yamışsın

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

bu meseleler derin evlat

Hayat paylasmaktır
Toplam Hit: 2635 Toplam Mesaj: 15