folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ben Şimdi Napıyım?(2. Üniversite Olayı)

Ben Şimdi Napıyım?(2. Üniversite Olayı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

Tatil önemli değil işim hallolacaksa ben tatil yaptıkları yere gidip orda da yakarım kendimi ama beni pek sallayacaklarını sanmıyom :) aslında olabiliteside yok değil hazır refarandum da var....aklıma kötü kötü şeyler getiriyonuz :D

Diplomaya gelince de artık okuldakilerin ne tür fantezileri var orasını bilemiyecem :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

çankırıda ilçe kaymakamı ya da valiye ulaşabilirsen yardımcı olur eminim.valilik önünde de eylem yapablirsin amaç sesini duyurmak elbet biri bakar bu ne istiyor diye.

araya büyük ya da güçlü birini sokabilirsen durumu izah et.eğer olur da vali ya da kaymakam muhatap alıp dinlerse psikolojik olarak yorgun bitkin bitap üzgün havalarına gir.mağdur rolünü hakkını vererek oyna.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

Bu eğitim sistemide bırak eylemi darbe yapsan bi işe yaramaz. Adamlar resmen gasp etti diplomamı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam bunun benzeri bir durumu benim arkadaşım yaşamıştı... iki çözüm yolun var Mevzun olduğun ildeki il milli eğtim müdürlüğünden yeni bir diploma daha isyeteceksin sana mevcut diplomanı kaybetmişsin gibi aynısını basacaklar verecekler ama içerde adamının olması lazım aksi taktirde umursanmayacaksın.

diğer durum karatekin e gideceksin sınav için diploma fotokopim lazım diyeceksin sana diplomayı verecekler filan oda da fotokopi var git çek getir diyecekler ki kuvvetle muhtemel böyle olur benim arkadaşımın yaşadığıı doğrudan buydu... daha sonra diplomayı alıp kayblolacaksın gidip kaydını yaptıracaksın... onlar da daha sonra ya diplomayı kaybettik diye olayı ört bas edecekler yada eksik evrak diye seni arayacaklar kanunda bununla ilgili yani okula kaydını yaptırdıkdan sonra eksik evrak olması ile ilgili birşey yok yani bir tür açık seni okuldan atamazlar gider son dersini verirsin ama mevzun ederlermi ? ona birşey diyemem eksik evrak yüzünden.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

Ben şimdi ankara il milli eğitime gidip diploma isteyince bu adamlar demiyecekler mi sen çankırıda okuyon zaten diploman orda diye?İçerde adam olsa alınır bi şekilde ama o da yok. Farzet aldım ankara üni. sine kayıt yaparken arıza çıkarmasınlar?

İkinci sölediğin olayda yaş benim bi arkadaşa lazım olmuştu diploması gittik öğrenci işlerine adam diplomanın fotokopisini kendi çekti de verdi.

Yani sonuç olarak büyük ihtimal çankırıyı bırakmak zorunda kalacam. Son umudum Kemal hoca bizim yüksek okulun müdür yardımcısı bi yolu varsa   anca o biliyodur, pazartesi gidiyim de çankırıya bi konuşuyum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

Ankaraya kaydımı hiç yaptırmayım çankırıyı bitiriyim, seneye bidaha sınava giriyim diye düşünüyorum ama hazır tutturmuşum istediğim bölümü, bide zaten tic. lisesi mezunuyum alandışı bölüm üstüne tercih ettin kayıt yaptırmadın diye ordan burdan puan kesecekler. Böyle bişey yapmam çok saçma olur heralde?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

valilik önünde eylem yap.başka çaren yok gibi gözüküyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

5 dk önce arkadaşla tel.de konuşuyoduk. aynı olay bizimde başımıza geldi. şimdi bi daha görünce içim daha bi kötü oldu

1 ders çakıştı alamadık. 1 yıl uzattılar. şimdi diğer arkadaş polisliği kazandı. lise diplomasının aslını istiyomuş.

okuldan kaydını sildircem filan diyo. sonra af çıkar diyolar diyoda. afa güvenme.

bence bitir elindekini. şimdi benim arkadaş 4.111 tl kredi aldı o var, bide yedi içti para harcadı. öyle nerdeyse 10- 12bin tl parayı çöpe atmış olacak.

onada dedim okulu bitir sonra git die de

bakalım başka çözüm varmı.

dipnot: noter onaylı diploma fotokopisini saymayan aklın hücrelerini skyim.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 2852 Toplam Mesaj: 19