folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bende Kalan #1 - Buraya Kadar!

Bende Kalan #1 - Buraya Kadar!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Nerde bir uçurum görsem bırakırım kendimi boşluğa..

İçime atamadığım göz yaşlarımdan bir tanesi ; tam şuramda şu an. Neden dışarıya çıkmak istedi bilmiyorum ama sanki şüpheli görünüyorsun ; tıpkı "Benim yüzümden!" der gibi. Nasıl ürperdiğim ve ağlama hissimin nasıl uyandığıyla ilgili konuşmaya bile gerek duymuyorum ; onun plânını da önceden yapmışsındır sen , değil mi? Enkazı görmeye gelmek zaman kaybı olabilir senin için.

Her lafın , biraz daha , her hareketin daha fazla acıtıyor beni. Ben bu yazıyı yazarken senin canın acımadığına göre , "Canım" diyişlerin de hiç bir zaman gerçek olamadılar. Diğer söylediklerinle bu konuda benzeşiyorlar sanırım. Hiç birinin gerçek olmaması ile birlikte bendeki , yalanlara inanma isteği. Tamamen benden kaynaklandığını söyleyemem ama neden bu kadar ilgimi çektin diye de seni suçlayamam. Tanışmasaydık hiç veya gelmeseydik göz göze. Bi' süre kaçmasaydım senden ve kovalamasaydın beni. Konuşmasaydın benimle veya konuşmasaydın beni. Görmeseydim seni ya da görünmeseydin bana hiç yokmuşsun gibi.

Hayatımı alt üst ettin demeye yelteneceğim ama nerden bilicem hayatımın altının üstünden daha güzel olmadığını ? Söylemesi zor ama şu son 1 senedir senden başka acı kaynağı olmadı hiç benim için. Bir şeylere ağladığımda , akan yaşlara , senin için ağladığımı söyleyecek yüzüm bile olmadı ama hep tam şuramdan , işte tam buradan yavaşça boşluğa bıraktılar kendilerini birer birer . Onlar bana çok benziyor.

Daha fazla kendimi kandırmama gerek yok sanırım. Buraya kadar !

Hala sevilecek bir tarafın kaldıysa , o tarafına sevgilerimle..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxan
    cxan's avatar
    Erkek

söylenecek fazla bişey yok ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    moda oldu yav bu içini dökme. :D

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    -----------------------------

Nerde bir uçurum görsem bırakırım kendimi boşluğa..

İçime atamadığım göz yaşlarımdan bir tanesi ; tam şuramda şu an. Neden dışarıya çıkmak istedi bilmiyorum ama sanki şüpheli görünüyorsun ; tıpkı "Benim yüzümden!" der gibi. Nasıl ürperdiğim ve ağlama hissimin nasıl uyandığıyla ilgili konuşmaya bile gerek duymuyorum ; onun plânını da önceden yapmışsındır sen , değil mi? Enkazı görmeye gelmek zaman kaybı olabilir senin için.

Her lafın , biraz daha , her hareketin daha fazla acıtıyor beni. Ben bu yazıyı yazarken senin canın acımadığına göre , "Canım" diyişlerin de hiç bir zaman gerçek olamadılar. Diğer söylediklerinle bu konuda benzeşiyorlar sanırım. Hiç birinin gerçek olmaması ile birlikte bendeki , yalanlara inanma isteği. Tamamen benden kaynaklandığını söyleyemem ama neden bu kadar ilgimi çektin diye de seni suçlayamam. Tanışmasaydık hiç veya gelmeseydik göz göze. Bi' süre kaçmasaydım senden ve kovalamasaydın beni. Konuşmasaydın benimle veya konuşmasaydın beni. Görmeseydim seni ya da görünmeseydin bana hiç yokmuşsun gibi.

Hayatımı alt üst ettin demeye yelteneceğim ama nerden bilicem hayatımın altının üstünden daha güzel olmadığını ? Söylemesi zor ama şu son 1 senedir senden başka acı kaynağı olmadı hiç benim için. Bir şeylere ağladığımda , akan yaşlara , senin için ağladığımı söyleyecek yüzüm bile olmadı ama hep tam şuramdan , işte tam buradan yavaşça boşluğa bıraktılar kendilerini birer birer . Onlar bana çok benziyor.

Daha fazla kendimi kandırmama gerek yok sanırım. Buraya kadar !

Hala sevilecek bir tarafın kaldıysa , o tarafına sevgilerimle..

beğendim hocam.

duygular aşa yukarı aynı aşk acısı işte..

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

katılıyorum sana 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Açtığım konulara bakarken gördüm bunu , hatırlamıyorum bile nerdeyse bu konuyu benim açtığımı. Bu yazıyı tam 6 ay önce yazmışım.( İlk mesajın yazılma tarihine bakınız.) 

Şimdi o duygulardan eser kalmamış. Demem o ki , eğer size acı veren bir duygu içerisindeyseniz , unutun gitsin. Unutmaya çalışırsanız gerçekten unutabiliyorsunuz. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

Sağlam yazabilenler varsa bunun gibi aramızda Ağır tahrik değil Ağır Tebrik mesajları yazılmalıdır.

Bravo Hocam. Öneri : Hakan Günday'ın kitaplarını oku.

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

Yaw son mesajımı okuyup da ona yorum yapaydın a :)  bu konu 6 aylık konu. 6 ay önceki konuyu hortlatıp oraya kırmızıyla bir not düştüm. keşke onu ön plana cıkarsaydın. neyse.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

İyi yazan herkesi her zaman desteklemişimdir hoca en ufak dil uzatan 1 asır önce dil uzatsada cevap vermek gerekir kanısındayım. Unuttuysan problem yok yazmayı sürdür ama.

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Bu bir iç döküş değil bir iç kırılmadır aslında... Önce içinde birşeyler kırılır sonra dökersin.. Eline sağlık

ayrıca PyramiD hocam yorumunu laf olsun diye yazdığını varsayıyorum.. böyle "moda" olan şeyleri okumak zorunda değilsiniz..

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 1640 Toplam Mesaj: 10