Bende Kalan #1 - Buraya Kadar!
-
Nerde bir uçurum görsem bırakırım kendimi boşluğa..
İçime atamadığım göz yaşlarımdan bir tanesi ; tam şuramda şu an. Neden dışarıya çıkmak istedi bilmiyorum ama sanki şüpheli görünüyorsun ; tıpkı "Benim yüzümden!" der gibi. Nasıl ürperdiğim ve ağlama hissimin nasıl uyandığıyla ilgili konuşmaya bile gerek duymuyorum ; onun plânını da önceden yapmışsındır sen , değil mi? Enkazı görmeye gelmek zaman kaybı olabilir senin için.
Her lafın , biraz daha , her hareketin daha fazla acıtıyor beni. Ben bu yazıyı yazarken senin canın acımadığına göre , "Canım" diyişlerin de hiç bir zaman gerçek olamadılar. Diğer söylediklerinle bu konuda benzeşiyorlar sanırım. Hiç birinin gerçek olmaması ile birlikte bendeki , yalanlara inanma isteği. Tamamen benden kaynaklandığını söyleyemem ama neden bu kadar ilgimi çektin diye de seni suçlayamam. Tanışmasaydık hiç veya gelmeseydik göz göze. Bi' süre kaçmasaydım senden ve kovalamasaydın beni. Konuşmasaydın benimle veya konuşmasaydın beni. Görmeseydim seni ya da görünmeseydin bana hiç yokmuşsun gibi.
Hayatımı alt üst ettin demeye yelteneceğim ama nerden bilicem hayatımın altının üstünden daha güzel olmadığını ? Söylemesi zor ama şu son 1 senedir senden başka acı kaynağı olmadı hiç benim için. Bir şeylere ağladığımda , akan yaşlara , senin için ağladığımı söyleyecek yüzüm bile olmadı ama hep tam şuramdan , işte tam buradan yavaşça boşluğa bıraktılar kendilerini birer birer . Onlar bana çok benziyor.
Daha fazla kendimi kandırmama gerek yok sanırım. Buraya kadar !
Hala sevilecek bir tarafın kaldıysa , o tarafına sevgilerimle..
-
söylenecek fazla bişey yok ...
-
moda oldu yav bu içini dökme. :D
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Nerde bir uçurum görsem bırakırım kendimi boşluğa..
İçime atamadığım göz yaşlarımdan bir tanesi ; tam şuramda şu an. Neden dışarıya çıkmak istedi bilmiyorum ama sanki şüpheli görünüyorsun ; tıpkı "Benim yüzümden!" der gibi. Nasıl ürperdiğim ve ağlama hissimin nasıl uyandığıyla ilgili konuşmaya bile gerek duymuyorum ; onun plânını da önceden yapmışsındır sen , değil mi? Enkazı görmeye gelmek zaman kaybı olabilir senin için.
Her lafın , biraz daha , her hareketin daha fazla acıtıyor beni. Ben bu yazıyı yazarken senin canın acımadığına göre , "Canım" diyişlerin de hiç bir zaman gerçek olamadılar. Diğer söylediklerinle bu konuda benzeşiyorlar sanırım. Hiç birinin gerçek olmaması ile birlikte bendeki , yalanlara inanma isteği. Tamamen benden kaynaklandığını söyleyemem ama neden bu kadar ilgimi çektin diye de seni suçlayamam. Tanışmasaydık hiç veya gelmeseydik göz göze. Bi' süre kaçmasaydım senden ve kovalamasaydın beni. Konuşmasaydın benimle veya konuşmasaydın beni. Görmeseydim seni ya da görünmeseydin bana hiç yokmuşsun gibi.
Hayatımı alt üst ettin demeye yelteneceğim ama nerden bilicem hayatımın altının üstünden daha güzel olmadığını ? Söylemesi zor ama şu son 1 senedir senden başka acı kaynağı olmadı hiç benim için. Bir şeylere ağladığımda , akan yaşlara , senin için ağladığımı söyleyecek yüzüm bile olmadı ama hep tam şuramdan , işte tam buradan yavaşça boşluğa bıraktılar kendilerini birer birer . Onlar bana çok benziyor.
Daha fazla kendimi kandırmama gerek yok sanırım. Buraya kadar !
Hala sevilecek bir tarafın kaldıysa , o tarafına sevgilerimle..
-----------------------------beğendim hocam.
duygular aşa yukarı aynı aşk acısı işte..
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------katılıyorum sana
-
Açtığım konulara bakarken gördüm bunu , hatırlamıyorum bile nerdeyse bu konuyu benim açtığımı. Bu yazıyı tam 6 ay önce yazmışım.( İlk mesajın yazılma tarihine bakınız.)
Şimdi o duygulardan eser kalmamış. Demem o ki , eğer size acı veren bir duygu içerisindeyseniz , unutun gitsin. Unutmaya çalışırsanız gerçekten unutabiliyorsunuz. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------Sağlam yazabilenler varsa bunun gibi aramızda Ağır tahrik değil Ağır Tebrik mesajları yazılmalıdır.
Bravo Hocam. Öneri : Hakan Günday'ın kitaplarını oku.
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------Yaw son mesajımı okuyup da ona yorum yapaydın a :) bu konu 6 aylık konu. 6 ay önceki konuyu hortlatıp oraya kırmızıyla bir not düştüm. keşke onu ön plana cıkarsaydın. neyse.
-
İyi yazan herkesi her zaman desteklemişimdir hoca en ufak dil uzatan 1 asır önce dil uzatsada cevap vermek gerekir kanısındayım. Unuttuysan problem yok yazmayı sürdür ama.
-
Bu bir iç döküş değil bir iç kırılmadır aslında... Önce içinde birşeyler kırılır sonra dökersin.. Eline sağlık
ayrıca PyramiD hocam yorumunu laf olsun diye yazdığını varsayıyorum.. böyle "moda" olan şeyleri okumak zorunda değilsiniz..