Bende Sonunda Heyklendim :)
-
www.aspdepo.org da bi açık varmış biri index atmış
Hacked By HoT_JaZz
Haşırting:)
{\rtf1\ansi\ansicpg1254\deff0\deflang1055{\fonttbl{\f0\fswiss\fprq2\fcharset162{\*\f{\rtf1\ansi\ansicpg1254\deff0\deflang1055{\fonttbl{\f0\fswiss\fprq2\fcha
'fdg\'fd Koruyan
arkadaş bunları yazmış :D
bu güzide heykırı tanıyan varmı, ve biri bana bu açıkcığın nerede olduğu söleyebilirmi ? , index basmadan ama :D
-
google de indexlemiş senin adına üzüldüm..
bi kaç foruma üye olmuş lamer. istersen bi araştır. yöneticilere filan pm at. mailini al. uğraşmak istersen uğraşırsın.
hade kolay gele...
-
hoca google sorun değil, yeni updatede yeni sayfayı görürse eskisini siler...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
hoca google sorun değil, yeni updatede yeni sayfayı görürse eskisini siler...
-----------------------------onu biliyom yaw.. yani googlenin indexleyeceği kadar uzun süre durmuş manasında söledim :)
bir de hocam site asp ile ilgili kaynak kodlar filan var :) ama o site hacklenmiş :) kodu sen yazmamışmıydın veya açık neymiş bişeyler bulabildinmi. ?
loglar nediyo bi incele bizede söle. merak yaptım. sql injectionla en fazla db siler kayıt ekler filan sayfa atamazki :)
neyse haber bekliyom.
selametle...
-
yok yaf bugün atmış indeks i :(
google da şerefsiz hemen almış içine , script warezz :) ben yazmadım , öss bitince yazacam oraya bi tane adam gibi
ama adam nasıı yapmış , bulamadım , büyük ihtimal yazma izninden kaynaklanıyor açık
neyse sağlık olsun , burada bu açığı bulabilecek biri varmı ? =)
-
site yönetim panelini incelerseniz sql inj. yiyor.Ama sayfa açamıyor sanırım sen daha sonradan erişim korumalı yapmışın inceleyemedim =)...
-
Güya bakmıştık sql baktım ama,Loglardan baksana hoca.
-
eğer işine yararsa hackerlerin efendisinin(pardon lamerlerin) mail adresi HoT_JaZz@msn.com
-
siteyi girişlere kapamıştım şimdi açtım , artık girip bakabilirsiniz ne açığı varmış , db ninde yedeğini aldım şimdi
açık varsa pm ile bildirirseniz sevindirik olurum :)
index.html yemez artık onu biliyom :D
plesk den ilk sayfayı default.asp olarak gösterdim. eğer biri default u değiştirmediği sürece, index açmaz :P
logları indirdim bugüne aitleri ama bi bok anlamadım bi çuval satır var hiç bişi anlamadım x(
-
bu elemani en son yavsak'da görmüstüm...forumlarda general,albay,asker,peygamber rütbe'siyle hayatinin kurtulacagini sanip heckirlik yapan eleman cinsinden : D
-
bende hackledim tafsilat.com çaktım indexi :) zone bakabilirsiniz.