Bendemi Acaba Sorun ?
-
Önce kendimi anlatim 19 yaşına giricem 1 kac ay sonra Giresunda ufak bi mahallede oturuyorum Ufak yaştan beri bilgisayarların içindeyim Okul bitti aynı yerimde devam ediyorum Bendeki Sorun ise Biri yanlış Bişey yapıyosa bende onu Görüyosam dogrusunu illa anlatıcam sanki anlatmazsanm kendi kendimi yiyorum diğer şey ise hiç birşeye hayır diyemiyorum misal Mahallede Biri modem almış bana gel kurarmısın dedi gittim kurmaya ve kurdumda aradan 1 hafta geciyo modemi restliyo sonra gene benı cagırıyo bu böyle böyle 2 ay devam ediyo sonra arkdamdan laf yapıyo yapamadı edemedi bir başka sorunum olur olmadık yerde konusuyorum kısacası patavatsızlık yapıyorum bu patavatsızlıgım yuzunden kız arkadasımı kaybettim sizce bendeki bu saçma sorunne :S nasıl düzeltebilirim bunları tavsiyelerinize ihiyacım var
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
Önce kendimi anlatim 19 yaşına giricem 1 kac ay sonra Giresunda ufak bi mahallede oturuyorum Ufak yaştan beri bilgisayarların içindeyim Okul bitti aynı yerimde devam ediyorum Bendeki Sorun ise Biri yanlış Bişey yapıyosa bende onu Görüyosam dogrusunu illa anlatıcam sanki anlatmazsanm kendi kendimi yiyorum diğer şey ise hiç birşeye hayır diyemiyorum misal Mahallede Biri modem almış bana gel kurarmısın dedi gittim kurmaya ve kurdumda aradan 1 hafta geciyo modemi restliyo sonra gene benı cagırıyo bu böyle böyle 2 ay devam ediyo sonra arkdamdan laf yapıyo yapamadı edemedi bir başka sorunum olur olmadık yerde konusuyorum kısacası patavatsızlık yapıyorum bu patavatsızlıgım yuzunden kız arkadasımı kaybettim sizce bendeki bu saçma sorunne :S nasıl düzeltebilirim bunları tavsiyelerinize ihiyacım var
-----------------------------bu özellikler kısmende olsa bende de var özellikle birinin bilgisayarında bi bokluk oldunmu beleşe yapma gibi ve sürekli oluyo bu
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kanka aynı durum bende de var onun için sana benim yaptıgım taktigi vereyim
a:hocam pc de sorun var ya su su oluyor yada modem kurucam
ben: anlamıyorum ki hocam ya walla
bu şekilde yap kafan rahat olsun kendi işin haric kimsenin işiyle ugraşma meyve veren agacı taşlarlarmıs sen adamın sorununu yapsan ne olucak ki bir faydası yok sana üstüne birde laf işitiyorsun aryıca kız konusuna gelince sie gitsin bak ne güzel demişsin 19 yaşındayım daha kızları umursa biri gelir biri gider bu yaşlarda yaşının tadını çıkar ilerde dersin ulan gençtik bir bok yapamadık die ( birebir kuzenim 30 yaşında kendisi anlatıyor bunları) onun için kızlar konusunda rahat ol gül eglen geç dalganı bırak ilerde zaten evlenicem dedigin zaman degişiyor durum
-
ya hocam cıldırıcam bi dur demem lazım ama duramıyorum
-
aynennn diorm sana aynıı sorun lan aynı lannnn bendede var-dı :) artık yok . birşey diyorlar sanki onu yapınca ne bilim birilerinin gözüne mi girmeye çalışıorum amacım nedir tam olarak bende anlamış değilim. yapiyim diyorum yapamıorm zaten :D ejn iysi boşkoy geç ne derlerse bilmem gormedim etmedim anlamam de :)
-
Hocam böyle devam etmek istemiyorum az konusmam lazım cok konusmaktan basıma gelmeyen kalmadı
-
Aynı sorun bendede vardı mahllede biri çağırsın hemen yardıma giderdim. Ama ne olduysa oldu banane ya onun bana faydasımı var okdar gidiyorum bana yardım ettği yada yararrı dokunduğu bişeymi var dedim. Boşuna kendi zamanımı harcıyorum dedim Ve düzeldim yıllardırda herkese gitmem. Bnce kendini düşün başkalarını düşünmeyi bırak kız arkdaşın konusunda işte hep başkalarını düşünmekten kaybetmişsin kendine zman ayırmayıp ilişkine zaman ayıramamışsın bnce. Açık ve dürüst olman iyi birinin hatasını yüzüne karşı açık ve net söylüyebiliosan sen onun gerçek arkadaşısındır herkes bunu kaldıramayabilir
-
Arkadaşlar inanın rahatladım Türkiyede tek ben vardım sanıyodum deilmişim demek yakında gebzeye gidicem herşeyş burda bırakıp yeniden bailicam azz konusup cok iş yapmam lazım
-
Bu konudan çok çektim. Gelecekte de eminim ki iş hayatı, okul hayatı aynı sorunları yaşacağım. Zamanında 2 yıllığa başladığımda bilgisayar konusunda kendimi göstermekle hatayı baştan yaptım. Yurtta önüne gelen bilgisayar müh, bilmemne müh. C konusunda ödevi olunca odama dayanıyordu. Okulda bile peşimde iş yaptırmaya koşturanlar vardı. Telefonumu kapatmak zorunda kalıyordum. Birine yardım etsen kulaktan kulağa dağılıyor.Bir yaptık iki yaptık. Her hafta gelmeye başladılar. Bahane uydurmaya çalışıyorsun. Adamlar yüzsüz yakandan düşmüyor. Siktir etsen yurtta arkandan lafını yapacaklar. Öyle bir insanda değilim. Kolayca siktir edeyim. Böyle olduk olmadık insanların işleriyle uğraşmak zorunda kaldım. Bir işe yaradı mı? Hayır. Hatta nankörlük yapan şerefsizler dahi oldu. Üniversite yönetimi bile proje verip kullanmaya kalktı. Ordan kurtulduktan sonra birçok ders aldım bu konuda. Bilgisayar müh. geçtik ama umarım aynı şeyleri bu üniversitede bana diretmeye çalışanlar olmayacak. Daha katı davranmaya karar verdim bu konuda. En iyisi hiçbirşey bilmemek. Dışarda boş adam tablosu çizmekten başka yapılacak birşey yok. Artık okuduğum bölümü bile gizliyorum.
-
Bildğim bende kalsın Ben Bildiğim kadar Para ediyorum Kimsenin benim kara kaşıma kara gözüme ihtiyacı yok Bilgime ihtiyacı var bende senin dediğini yapıcam dısardan Yakup Gübaydın İşte Tekniker Yakup Günaydın Saol Hocam tavsiyen için
-
Aynı durum hepimizin başında var aslında kendini belli etmiyeceksin pcden çakmam nette bir msn iki facebok vardır gerisinide bilmem demek lazım dün bi hocam var sağolsun 7 tane pc getirdi format attırdı kafa beyin kalmadı adam bi teşşekkür bile etmedi diyoki ibrahim bi pc daha var hafta sonu onu da getiricem ok bende ok hocam sizbilirsiniz arkadaşların pc bozulur ibo bi gelsene yav pc çöktü bi el at gider yaparız neyse bu sefer arkadaşının arkadaşının pc çöker ibo sana zahmet nette millet bi scripti kuramaz 2 satır kod yazılıcak olur msn den hemen abi nasılsın iyidir sen desin sana bi işim düştü der tamamdır başka zaman selam vermezler artık format mı millet 30 a atıyor ben 10 lira diyince kanka ayıp yaw muhabbeti cidden bokdan bir iş...
patavatsizlık muhabbetine gelincede kendine bi günlük tut onunla dertleş babannemin torunlarına verdiği bir tavsiye daha çocukken söylerdi bana...
Üstüne Erzem Olmayan Soruya Cevap Verme...