Bendende Bi Kaç Tasarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    doguhan bunu yazdı:

HolyDemon bunu yazdı:

o ne gezegeni lem G.O.R.A mı ?

tasak geçme adamla.. photoshop a göre çok iyi bence.. hhatta designer in w.p. lerine bin basar

gidin bakın bilgisayarına.. kesin benim wallpaperı kullanıyodur ... kendi sölediğine kendide inanmıyo ya neyse...

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek

Hepsini photoshopla yaptım buyrun screen shootu :

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek

güzel kardeşim tamam sen yapmadın demiyoruz... benim sana anlatmak istediğim bi yerden galaksi arka plan alıp.. biyerden gezegen alıp kesip bunları bi ekranda birleştirmek yerine dinamik bişeyler yap...

yaptığın tasarım bişey anlatsın... söylediklerimi yanlış algılama... zaten gün gelecek benim haklı olduğumu anlayacaksın...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek

benim sana anlatmak istediğim bi yerden galaksi arka plan alıp.. biyerden gezegen alıp kesip bunları bi ekranda birleştirmek

Diyosun. Peki hiçmi kenardaki layerlara bakmıyorsun? Sadece Güneş 4 layerden oluşuyor. Seninle bu konuyu tartışmıycam bile.

Kusura bakma ama senin gibi bi brush alıp bişiler çizip efekt vermek benim işim değil. Ben sadece göze gerçekten hoş gelen tasarımlar yaparım. Bunlar bazen sade bazen insanı tasarımın içine çeken bazende karmaşık grafikler oluşturmak. Buda senin yapamayacağın bişey. Kusura bakma ama ilgi alanıma girmiyorsun.

Bu arada neden sadece kendini photoshopçu sanıyorsun? Senden kat kat iyi adamlar var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek

Ha bu arada buda gezegenleri veya yıldız alanını alıp yapıştırmadığımın kanıtı:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek

Tasarımlara devammmm.

Bi chat odasına yaptığım tasarım.  Photoshop ve Terra kullanarak yaptığım bi çalışma.

Arkadaki 3Dimension tasarımı bi 3D tasarım programı ile yazıları ise photoshop ile yaptım.

Bazı arkadaşlar bu fotoğrafı nerde çektin diye soruyolardı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    PyThOoN bunu yazdı:

benim sana anlatmak istediğim bi yerden galaksi arka plan alıp.. biyerden gezegen alıp kesip bunları bi ekranda birleştirmek

Diyosun. Peki hiçmi kenardaki layerlara bakmıyorsun? Sadece Güneş 4 layerden oluşuyor. Seninle bu konuyu tartışmıycam bile.

Kusura bakma ama senin gibi bi brush alıp bişiler çizip efekt vermek benim işim değil. Ben sadece göze gerçekten hoş gelen tasarımlar yaparım. Bunlar bazen sade bazen insanı tasarımın içine çeken bazende karmaşık grafikler oluşturmak. Buda senin yapamayacağın bişey. Kusura bakma ama ilgi alanıma girmiyorsun.

Bu arada neden sadece kendini photoshopçu sanıyorsun? Senden kat kat iyi adamlar var.

neyse abicim. .sen beni yanlış anladın.. ben sana daha bişey demiyorum..

Allah yolunu açık etsin... :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek

Sende şunu anlasan iyi olur. Galaxi/nebula grafikleri oluşturmak basit bi iş değil. http://visionafar.spaceart.org/gallery1.html   Şu siteyi bi kontrolo et bakalım. Burdaki adam dünyada galaxi çizimlerinde 1 numara sadece wacom ve PS kullanıyor.  Adam sırf galaxi çizimleri yapabilmek için masa büyüklüğünde wacom tablet kullanıyor.

Bu grafikleri oluşturmak acemilerin yapabileceği birşey değil.

Sende şunu kabullen senden daha iyiyim (senin tasarımlarına bakılırsa) . Senin tasarımların bi kaç brush la sıkışmış kalmış biraz açıl derim. Git göze daha hoş gelen tasarımlar yap.

Herneyse ben biraz daha uzay çalışmaları yapayım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    PyThOoN bunu yazdı:

Sende şunu anlasan iyi olur. Galaxi/nebula grafikleri oluşturmak basit bi iş değil. http://visionafar.spaceart.org/gallery1.html   Şu siteyi bi kontrolo et bakalım. Burdaki adam dünyada galaxi çizimlerinde 1 numara sadece wacom ve PS kullanıyor.  Adam sırf galaxi çizimleri yapabilmek için masa büyüklüğünde wacom tablet kullanıyor.

Bu grafikleri oluşturmak acemilerin yapabileceği birşey değil.

Sende şunu kabullen senden daha iyiyim (senin tasarımlarına bakılırsa) . Senin tasarımların bi kaç brush la sıkışmış kalmış biraz açıl derim. Git göze daha hoş gelen tasarımlar yap.

Herneyse ben biraz daha uzay çalışmaları yapayım :)

"Sende şunu kabullen senden daha iyiyim (senin tasarımlarına bakılırsa) ."

muahhaahahahah... bak bu komikti işte. söylediğine sen bile inanmıyosun ama neyse :) herşey altta kalmamak için :)))

sen aşmışsın abicim.. galaxiler psikolojini bozmuş :)

NEBULA larla uğraşa uğraşa 100 kişinin beğendiği şeylere "Ne bu La?" demeye başlamışsın.

Allah yardımcın olsun... ne diyim :)

Toplam Hit: 6032 Toplam Mesaj: 23