Bengay Mı Thermoflex Mi?
-
arkadaşlar dün gece basket oynarken kol ya da omuz ne denir bilmiyorum işte çıktı 2 dakika sonra geri yerine girdi :) dün bengay kullandım azdı bitmişti.Şimdi gidip thermoflex mi alsam bengay mı alsam kullananlar varsa bi akıl verirse teşekkürler.
internette 10 12 tl thermoflex acaba gerçekten o kadar mı? bengay 1.25tl çünkü :)
-
hali hazırda eczaneye gidip alcan. eczacıya sorsana?
-
çıkık filan varsa ki spordan sonra zaten kaslar gerilmiştir ben-gay iyi gelir fiyatı 4 liradır git al
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
çıkık filan varsa ki spordan sonra zaten kaslar gerilmiştir ben-gay iyi gelir fiyatı 4 liradır git al
-----------------------------yok burada 1.25 1 tl değişiyor bengay alalım o zaman thermoflex ne zaman kullanılıyor hocam?
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yok burada 1.25 1 tl değişiyor bengay alalım o zaman thermoflex ne zaman kullanılıyor hocam?
-----------------------------thermoflex romatizmal ağrılar içindir pek etki etmez
ayrıca 1.25 liralık bengay hangisi merak ettim :|
j.a.j. üretir ben-gay'ı aldıktan sonra bi 'ss' koysana
-
Kreyzi bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------thermoflex romatizmal ağrılar içindir pek etki etmez
ayrıca 1.25 liralık bengay hangisi merak ettim :|
j.a.j. üretir ben-gay'ı aldıktan sonra bi 'ss' koysana
-----------------------------Eczacı adamın hali başka oluyor :)
-
http://www.farmacep.com/ilac/ben-gay-50-gr-pomad bu işte hocam
-
balici gibi koklardık bangayı :D
-
eski fiyat onlar altta ss attım fiyat olarak hem niye inat ettiysem bu konuda :) al kullan ben-gay'ı iyi gelir mentollu olduğu için kasları çabuk gevşetir
kokusu güzeldir (bana göre)
-
2 tl olmumş aldım geldim :D jj den buda :)
-
Ben gay? ne biçim ilaç ismi lan o :| diğerini seç hacı ne olur ne olmaz yan etkilere maruz kalma :D